Kampioenswedstrijd Dames D3 

Afgelopen zaterdag speelden we de kampioenswedstrijd uit tegen Vios D3. Er waren veel supporters mee gereisd naar Heythuysen. Het begin van de wedstrijd begon best slordig, maar na 10 minuten zaten we er helemaal in. Dit kwam waarschijnlijk door de zenuwen van de kampioens- wedstrijd. Er moest namelijk wel gewonnen worden.

Na de eerste 10 minuten waren we dan ook veel geconcentreerder en kwamen we doelpunt voor doelpunt voor te staan. Bij de rust was de stand al 1-10 in ons voordeel. Uiteindelijk wisten we met 1-22 te winnen. We waren kampioen!

 

Na afloop van de wedstrijd kon het feestje beginnen. Eerst volgde een receptie, waarbij de ouders het team kwam feliciteren. Daarna volgde in de kleedkamer nog een feestje met kinderchampagne en natuurlijk onder de douche met de tenues. Terug in de Heuf hebben we met zijn alle een frietje gegeten. Als toetje hadden twee meiden, Nora en Danique, nog een lekkere taart gebakken.

 

Het hele seizoen ging goed. Alleen Hercules was moeilijk te verslaan. De uitwedstrijd verloren we met 6-4. De thuiswedstrijd was heel spannend. Als we wonnen wisten we bijna zeker dat we kampioen zouden worden. We wonnen de thuiswedstrijd met 15-10. Veel andere tegenstanders waren een stuk zwakker dan ons. Op deze twee spannende wedstrijden na, hebben we alles dan ook met groot verschil gewonnen. We kunnen terug kijken op een leuk en gezellig seizoen.

 

We bedanken de trainers voor de leerzame trainingen, de ouders voor alle support en de coaches.

 

Dames D3,

Jill, Jaicy, Myon, Floor, Dana, Imke, Nora, Britt en Danique