Dames C1 wint van koploper 

Vandaag zaterdag 18 maart moesten de Dames C1 thuis tegen de koploper LimMid.

 

Bij verlies zou LimMid kampioen worden. .

Doordat wij in het begin van de competitie een paar puntjes hebben laten liggen zijn we afhankelijk van LimMid, om kans te maken op het kampioenschap in de poule. LimMid zal dit waarschijnlijk niet meer uit handen geven.

 

Maar onze dames C1, zullen niet opgeven tot het definitief bepaald is, daarom stonden ze ook vandaag weer met zijn allen klaar om de wedstrijd te winnen. Een zeer snelle, mooie wedstrijd werd gespeeld. In eerste instantie kwamen we even op voorsprong maar al snel ging het gelijk op. Met gelijke stand 14-14 gingen we de rust in.

 

Zeker aanvallend was er niet veel aan te merken. De hoeken konden af en toe niet gelijk gevonden worden, maar dat ging in tweede helft al beter. Alleen in de verdediging kwamen we af en toe te kort. Met nog 17 minuten te spelen in de tweede helft stonden we 3 punten achter en liep het niet geheel zoals we gehoopt hadden. Maar zoals onze dames al waker hebben laten zien wisten ze zich weer goed te herstellen.

 

Uiteindelijk wisten we de winst weer naar ons toe te trekken en hebben we gewonnen met 26-24.

 

Dames het was weer een geweldige wedstrijd. Een genot om naar te kijken. Onze dames C1 mogen op 22 april naar het NK samen met LimMid.

 

We wensen ook LimMid veel succes op het NK!