Dames C1 op uitnodiging naar Tophandbal toernooi in Den Haag 

Dames C1 hebben afgelopen weekend deelgenomen aan het Tophandbal toernooi in Den Haag waar ze voor uitgenodigd waren door Hercules Den Haag.

Diverse speelsters van de C1 konden helaas niet mee doordat ze al andere verplichtingen hadden, maar gelukkig waren er diverse speelsters van de C2 laaiend enthousiast en zijn ze meegegaan om het team compleet te maken.

 

Op zondag en zaterdag hebben we 3 wedstrijden gespeeld van 20 minuten. In begin hadden we wat moeite met de snelle omschakeling van de tegenstanders, maar toch wisten we goed te presteren door de perfecte inzit van alle speelsters. Tijdens het toernooi groeide het team en iedere wedstrijd werd het spel beter, en beter doordat alle aanwijzingen die gegeven werden in de teambesprekingen opgevolgd en zichtbaar uitgevoerd werden. Het harde werken werd daardoor ook beloond met het winnen van wedstrijden. Een geweldige prestatie, zeker gezien het feit al onze speelster voor het eerst op jeugddivisie nivo aan het spelen waren. Dames jullie mogen zeer trots zijn op de geleverde prestatie, we kijken met zijn alle uit naar de competitie.

 

Deelgenomen aan het toernooi hebben, Milou Hunnekens, Kes Houben, Jip Verhaegh, Amber Geurts, Millie van den Beuken, Daphne Henderikx, Isa Janssen, Jikke Verlinden en Minke van Katwijk.

Zaterdag 

Thuis

Targos Bevo HC

Targos Bevo HC

Meadilon VZV

 

---

Uit

Gemini Zoetermeer

Venéco Velo

Targos Bevo HC

 

10-12

09-10

11-03

 

 

Zondag (knock out systeem)  

Thuis

H.V. Verburch

Venéco Velo

RKSV Hercules

 

---

Uit

Targos Bevo HC

Targos Bevo HC

Targos Bevo HC

 

07-03

05-06

06-07

 

 

Einduitslag 5e plaats

 

We zijn trots op jullie

Coaches C1; Roger van den Beuken en Eddy Henderikx