Dames C1: Jippie, de titel is binnen! 

Drie wedstrijden voor het einde van de competitie hebben de dames C-1 hun seizoensdoelstelling al behaald. Een voorsprong van 7 punten op nr. 2 maakt dat ze niet meer in te halen zijn. Toch ging het tegen de nr. 3 van de ranglijst niet van een leien dakje.

In het begin speelden de zenuwen en de gladde vloer in de Reuverse hal de meiden parten. Het was dan ook Hercules dat aanvankelijk in de score voorop ging. Tto 4-4, toen vond men het welletjes. In de verdediging werd beter aangepakt en men nam een 4-6 voorsprong. Deze voorsprong gaf men voor de rust niet meer af. Ruststand: 6-8. Na de rust moest er een schepje bovenop. Dat wist men, omdat de schutter van Hercules in de 2e helft in het veld zou komen.

 

Het tempo ging iets omhoog, er werden mooie, bekeken aanvallen gespeeld en met 8-14 nam men de leiding stevig in handen. In de slotfase werd het wat rommeliger. De voorsprong werd niet meer uit handen gegeven. Drie minuten voor het einde stond de overwinning helemaal vast. Het werd uiteindelijk 14-18. Na een champagneproost en een “natte” douche werd de terugweg naar De Heuf aangevangen, waar de heerlijke frietjes wachtten. Een seizoen lang hard werken op de training werd zo beloond.

 

Proficiat dames en begeleiding: Cecile – Georgina – Bente – Janne – Famke – Fleur – Rian – Audrey – Maud – Lisa – Robin – Tonny en Mien. Bedankt ook de vele supporters en bestuursleden die aanwezig waren en zorgden voor een fantastische huldiging.

 

De officiele huldiging vindt plaats tijdens de verenigingsdag op 28 juni a.s.

Targos Bevo HC- teams: wie volgt??

 

Van harte gefeliciteerd!

 

Hieronder een korte fotoreportage van het kampioenschap.