Dames C 5e op Hasselttoernooi  

Ter overbrugging van de competitieloze periode en een stukje teambuilding vertrokken dames C 1 afgelopen zaterdag in alle vroegte naar het traditionele Hasselttoernooi.

Zo, in het nieuwe jaar begon het echter bepaald niet vlekkeloos. Allereerst was er een speelster niet aanwezig. Zij had zich in de datum vergist. De reis verliep verder voorspoedig, maar aangekomen in Hasselt in het kleedlokaal van sporthal Kiewit was de vraag: wie heeft de shirts?? Jaja, niemand dus. Dus maar de reserveshirts aan en wat broekjes geleend van de eerste tegenstander Handbal Venlo.

 

De eerste wedstrijd begon mat, traag en ongeinspireerd. Er werden behoorlijk wat kansen gemist en uiteindelijk verloor men met 6-5. Handbal Venlo werd de latere toernooiwinnaar. De 2e wedstrijd werd verloren van Handbalschool Brabant 1 (7-11) Deze ploeg verloor later de finale van Handbal Venlo. De laatste poulewedstrijd tegen de jonkies van Quintus werd een makkie ( 17-3). In de kruiswedstrijd werd Handbalschool Brabant 2 overlopen. Het werd 18-8, met eigenlijk nog te veel tegendoelpunten. De wedstrijd om de 5e/6e plaats ging tegen Westlandia. Ook deze wedstrijd werd een redelijk makkelijke prooi voor de Heldense meiden. Het werd een 14-7 overwinning. In de loop van het toernooi werden de resultaten en met name het aanvalsspel steeds beter.

 

Ook dames B 1 en dames A 1 waren op dit toernooi aanwezig. De B-jeugd verloor de finale van Handbalschool Brabant en werden dus 2e, De A-jeugd haalde de 3e plaats binnen.