Dames Bevo C1 ten onder tegen V&L C1 

De dames moesten het afgelopen zaterdag opnemen tegen de directe concurrent V&L C1. Het werd de wedstrijd van de verdediging, beide teams stonden de gehele wedstrijd uitstekend te verdedigen. De uiteindelijke winnaar zou het team zijn wie het meest creatief omging in de aanval.

De eerste helft ging gelijkwaardig tegen elkaar op met lange aanvallen. De goed leidende scheidsrechter liet dit aan beide zijde toe. De meiden zochten in de aanval naar het gaatje in de verdediging om te kunnen scoren, echter dit was moeilijk. Wat de meiden ook deden, V&L stond z'n mannetje en gaf maar weinig kansen weg. Om bij te blijven moest Puck het doen in de breaks, hier lagen de kansen voor de meiden van Bevo. Een ruststand van 3-5 in het voordeel van Bevo was dan zeker terecht. In de tweede helft was het spel identiek aan de eerste helft. Op en neer ging het spel zonder veel te scoren. Het was genieten om te zien hoe de verdediging zijn best deed om de aanvallen te weren.

 

Echter V&L scoorde net iets meer dan de Bevo meiden en een eindstand van 8 - 12 stond op het scorebord. Jammer meiden er had iets meer in gezeten.

 

(Wo)man of the match: Puck Verlinden.

 

Supporter21