Dames B2 van Eurotech Bevo Hc zet zegereeks voort 

Vorige week troffen de dames B2 van Eurotech Bevo Hc de dames van Vios B1. Een niet te onderschatte tegenstander, de dames moesten dus niet te makkelijk over deze wedstrijd denken en meteen vanaf het startsignaal volle bak er tegen aan gaan.

De dames pakte het meteen goed op en sloegen al snel een

gaatje in de score. Met goeie inzet en attractief handbal wisten de meiden van de B2 een overtuigende zege binnen te halen, eindstand 20-8. (Wo)man of the match: Bente Korsten.

 

Deze week stond de wedstrijd tegen Ospel/Merefeldia DB1 uit op het programma. Afgelopen week werd er goed fysiek getraind, doel hiervan was dat we de tegenstander geen centimeter ruimte zouden geven in de aanval. Dit had duidelijk effect in de wedstrijd tegen Ospel/Merefeldia, de dames kwamen ontzettend goed uit de startblokken. Geconcentreerd en verzorgd handbal lieten de meiden zien en al snel stond er een ruime voorsprong van 1-8 op het scorebord. De dames lieten daarna de concentratie iets vieren waardoor Ospel/Merefeldia meer in het spel kwam, de dames gingen wat slordiger met de kansen om en de tegenstander kwam steeds iets dichterbij. Ruststand 5-11 in het voordeel van Bevo. Tijdens de rust werd er door de coach op gehamerd om de snelheid op te voeren en te zorgen dat er secuurder werd gehandbald. Dit lukte deels, het tempo ging omhoog en er werd leuk handbal getoond voor de meegereisde toeschouwers. Er werden leuke acties gespeeld en keurig afgerond, ook de keeper stond zijn mannetje en hield veel ballen uit het doel, zelfs twee zeven meters. Leuke combinaties en af en toe onnodig balverlies was het beeld van de tweede helft. Een uiteindelijke ruime overwinning was het resultaat, een eindstand van 13-20. Dames van harte gefeliciteerd met deze overwinning. (Wo)man of the match : Veerle Derks.