Dames B2 op koers voor een hoge klassering 

Afgelopen weekend een iets andere voorbereiding als gebruikelijk. Vrijdag avond begonnen de meiden van de B2 van Eurotech Bevo Hc met een heuse teamavond. De dames en de coach kwamen bij de aanvoerster Jill bijeen om "in te drinken" voordat de groep gezellig ging stappen bij Apollo te Helden.

Het was erg gezellig bij Jill en er werd veel gelachen met elkaar. Feestend tot in de late uurtjes werd een gezellige teamavond dan ook afgesloten. Weer vroeg uit de veren werd er vertrokken naar Weert om de twee punten mee naar Panningen te nemen. De punten zijn elke keer weer belangrijk om het doel voor dit seizoen te realiseren, een hoge klassering. Een korte warming up was geen voordeel om goed uit de startblokken te komen en ook het gezellige avondje speelde voor sommige dames parten. Gelukkig een snelle voorsprong van 1-3 gaf moed voor een mooie uitslag. Echter het tegendeel was waar, de dames paste zich aan het tempo van de tegenstander aan en maakte het zichzelf veel te moeilijk. Een ruststand van 6-8 was veel te mager, ook gezien de kansen die helaas gemist of tegen de paal eindigden.

 

De coach sprak het team in de rust dan ook streng maar rustig toe. Dit moest de tweede helft beter, de dames moesten de manier van spelen oppakken zoals de vorige wedstrijd dan zou het zeker goed komen. Gelukkig pakte de dames het uitstekend op en werd het eigen spelletje weer gespeeld. Een uiteindelijke eindstand van 9-15 stond op het scorebord. De twee punten konden mee naar Panningen.

Conclusie was na deze wedstrijd: ook slechte wedstrijden moeten gewonnen worden en stappen voor een ochtend wedstrijd kunnen we beter de volgende keer na de wedstrijd plannen.

 

(Wo)man of the match: Aniek Hendriks score van 87%.