Dames B2 mag niet winnen van Rapiditas B1 

Rapiditas en Bevo verruilen hun positie op de ranglijst. Helaas voor de dames van Eurotech Bevo blijven de punten in Weert. Een goede voorbereiding lag ten grondslag voor de confrontatie met rivaal Rapiditas.

De meiden waren dan ook gebrand om de punten mee naar Panningen te nemen, maar helaas gooide de scheidsrechter roet in het eten. Ik zeg als coach altijd dat een verlies niet ligt aan de inzet van de scheidsrechter. Echter moet ik mijn mening hierover bijstellen. Het kan dus toch!! We hadden nog wel een uur langer kunnen ballen maar we mochten vandaag helaas niet winnen. Aan Bevo zijde werd alles afgefloten en bij de tegenstander mocht alles doorgaan en werd in hun voordeel beslist. Daarboven op nog 6 zevenmeters en alle tijdstraffen meetellend alleen aan Bevo zijde hebben de dames het zeker niet slecht gedaan. Een uiteindelijk verlies van 17-12 was het resultaat.

 

Deze wedstrijd gaan we maar snel vergeten en gaan we ons opmaken voor de volgende duel tegen Vios thuis. Helaas zal Vios het moeten bekopen dat we de volgende wedstrijd super gemotiveerd de wedstrijd gaan ......winnen!

 

The coach, Twan Bruurs