Dames B2 kan geen vuist maken tegen Eksplosion B1 

De dames van Eurotech Bevo B2 hadden er zin in. De tegenstander met dezelfde aantal punten kwam op bezoek in de handbalarena te Panningen. Een belangrijke wedstrijd om een gaatje te slaan in de ranglijst.

De dames gingen dan ook fel van start en probeerde een snelle voorsprong op het scorebord te zetten. Het spel ging snel op en neer en de tegenstander was natuurlijk gewaarschuwd voor het spel van de dames van Bevo. Eksplosion verdedigde fel waardoor de dames van Bevo het moeilijk kregen in de aanval.

 

Ook de dames van Bevo moesten in de verdediging flink aan de bak, de tegenstander speelde snelle aanvallen en de dames weerde zich uitstekend. Het kleine verschil in de rust kon nog alle kanten op, 6-7 in het voordeel van Eksplosion. Een aantal aanwijzingen in de rust moesten de puntjes op de I zetten. De dames pakte het spel weer snel op en in afzienbare tijd stond er weer een gelijk aantal doelpunten op het bord 8-8. Nu nog eroverheen en het gat was geslagen. Maar ook de tegenstander deed er een tandje bij, de meiden streden voor wat ze waard waren maar konden het gat niet slaan in de stand.

 

Door wat onrustig spel in de laatste 10 minuten pakte de tegenstander hun voorsprong en bouwde deze uit. Een eindstand van 8-12 stond op het scorebord.

 

(Wo)man of the match: Lotte Bruurs