Dames A2 sluiten oefensessie uitstekend af 

De dames A2 van Targos Bevo Hc speelde vandaag haar laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding tegen de altijd sterk spelende dames 2 van Aristos uit Amsterdam. Er werd

driemaal 25 minuten gespeeld onder de goedleidende scheidsrechter Theo Sonnemans.

De dames van Bevo gingen rustig en afwachtend van start tegen de dames uit Amsterdam. Dat resulteerde vrij snel in een 1-4 achterstand, gelukkig herpakte de dames zich en er ontstond steeds meer een wedstrijd en strijd. De dames krabbelde langzaam terug en een eerste ruststand van 6-6 stond op het scorebord. De dames stonden als een hecht team te werken in de verdediging en Aristos had er heel veel moeite mee om er door heen te komen. Ook de sluitpost bij Bevo stond haar mannetje. In het tweede gedeelte van de oefenwedstrijd trokken de dames van Bevo de wedstrijd naar zich toe, sterker nog de dames van Targos Bevo dicteerde zelfs het spel. Hierop wist Aristos geen raad en zij konden alleen maar zorgen dat ze in de stand bij bleven.

 

Een tweede ruststand was dan ook eerlijk verdeeld, 13-13. In het derde deel van de wedstrijd gaven de dames van Bevo niets meer weg, een kleine voorsprong stond toen al snel op het scorebord. Mooie aanvallen, goed verdedigen en een uitstekende communicatie volgde elkaar snel op. Ook conditioneel lieten de dames van Bevo zien dat ze al heel veel in hun mars hadden.

 

Een uiteindelijke overwinning van 21-19 was dan ook zeker terecht. Dames van harte gefeliciteerd met deze overwinning en veel succes in de competitie.

 

De coach 21