Continu Content Creation 

Dario Polman en Robin Jansen gaan content creeren  

Uit het zakelijke partnernetwerk van BEVO HC kwam vaker naar voren dat ondernemers het lastig vinden tijd vrij te maken om interessante nieuwtjes te delen met anderen. Of het nu gaat om een afgerond project waar men trots op is of om de medewerking die men verleend heeft aan een maatschappelijk doel, het blijkt slim om dit soort informatie te delen met de wereld. Vaak ontbreekt het echter aan tijd en capaciteit hiervoor, zeker bij een klein of middelgroot bedrijf. Dit terwijl het delen van verhalen vrij eenvoudig is geworden met de komst van het internet, social media en mobiele apparaten.

 

Hoe mooi zou het zijn, wanneer iemand anders het creeren van dit soort contents uit handen neemt van de ondernemer ? Hoe mooi zou het zijn, indien iemand anders ervoor zorgt dat dit soort contents ook onder de aandacht wordt gebracht bij anderen. Via de eigen bedrijfswebsite of via social media. Hoe mooi zou het zijn, indien dit soort contents geschreven worden door één van de tophandballers van BEVO HC.

Diverse Pakketen voor ondernemers 

Wilt u ook gebruik maken van de diensten die Dario en Robin u namens Continu Content Creation BV kan bieden? We hebben een aantal standaard pakketten ontwikkeld. Zo zijn er ondernemers die liefst elke week een content willen verspreiden en anderen willen een lagere frequentie. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Voor BEVO-partners hebben we interessante aanbiedingen. Bent u geen BEVO-partner, maar wilt u wel gebruik maken van onze content diensten, dan is ook dat uiteraard mogelijk!

Contents in de BEVO-App 

Na afloop van een wedstrijd komen partners bij elkaar om samen nog na te babbelen over de wedstrijd, maar zeker ook om als ondernemers met elkaar te sparren over allerlei zaken die ze afgelopen week weer hebben beleefd.

De Bevo-App krijgt een apart gedeelte waar alleen partners van BEVO toegang tot krijgen, de zogenaamde PartnerZone. In deze PartnerZone kunnen de partners van Bevo zakelijke informatie vinden zodat partners elkaar steeds beter weten te vinden. Bij een overeenkomst met CCC worden contents na overleg ook geplaatst op de Bevo app. Daarnaast kunnen ook nieuwsberichten (handbalnieuws en zakelijk nieuws) worden gepusht naar degene die de APP gebruiken. Zo kunnen partners van BEVO bijvoorbeeld eenvoudig vacatures bij een groot publiek onder de aandacht brengen.

BEVO HC, als ook Continu Content Creation gelooft erin dat we hiermee nog beter onze partners met elkaar kunnen gaan verbinden. En daarnaast is het als speler ook nog eens reuze interessant om te weten waar onze sponsoren dagelijks mee bezig zijn.

Contactgegevens

 

 

email: ccc@bevohc.nl

tel: +31651669722