Bram Knippenbergh “Lastige uitwedstrijd in Visé” 

Bram Knippenbergh bijt als eerste speler de spits af in de reeks voorbeschouwingen. Zaterdag 10 september gaat Targos Bevo op bezoek bij Visé. “Voor ons een onbekende tegenstander. Uit de beelden, die we gezien hebben, lijkt het een stugge ploeg, die vooral fysiek sterk is.

We moeten gewoon uitgaan van onze eigen kracht. In de uitgebreide BENE-League spelen we elke week topwedstrijden. Ik ben blij met deze uitbreiding. Je moet elke wedstrijd een hoog niveau halen. We gaan voor de winst in Visé.”

 

Bram Knippenbergh kijkt ook nog even terug op de geslaagde competitiestart. “Winnen van Hurry Up en Martin Vlijm geeft ons een goed gevoel Die ploeg gaat in de top meedraaien. Onze zege is een mentale opsteker. We moeten gewoon voor de prijzen meedoen. Jammer dat Pim Augustinus, Sonni de Jonge en Robin Janssen geblesseerd waren. Ik zit zelf lekker in mijn veld. Trainer Harold Nusser, die tactisch heel sterk is, maakt een goede indruk op ons. We zullen als sterk collectief opereren, dan kunnen we heel ver komen.

 

Door: Mat Nellen