Bram Knippenbergh blijft bij Eurotech Bevo Hc 

Met de vakantieperiode in zicht wordt bij Eurotech Bevo Hc nog hard gewerkt om aan de gewenste selectie voor het nieuwe seizoen invulling te geven. In dat streven heeft de club uit Peel en Maas weer een belangrijk succesje geboekt.

Meervoudig jeugdinternational Bram Knippenbergh heeft zijn ja-woord gegeven en zal aan zijn 6de seizoen bij de Heldenaren gaan beginnen. Daardoor kan coach Martin Vlijm in het komende competitie beschikken over een belangrijke pion in de aanval en met name ook de verdediging. De in Helden geboren en getogen opbouwer zal met zijn 23 jaar in de selectie voor het nieuwe seizoen gelden als één van de oudere en meer ervaren spelers.

 

Zijn waarde kan hij op zaterdag 31 augustus al meteen bewijzen als de Bevo-mannen in eigen huis de competitie starten met een duel tegen AHV Swift. In de komende week komt hij eerst nog in actie tijdens een tweetal oefenwedstrijden. Op dinsdag 25 juni spelen de Heldenaren tegen Oranje Talents en twee dagen later, op donderdag 27 juni, komt Oranje Youth op bezoek. Beide duels beginnen om 19.30 uur en worden gespeeld in sporthal De Heuf in Panningen.