Bonnen verdienen? Word verkeersregelaar!  

Op zondag 1 maart 2015 heeft FANCOM een open-dag. Er wordt deze dag veel verkeer verwacht. Om alle auto’s (meer dan 1.000 auto’s worden verwacht) een veilige parkeerplaats aan te bieden, zijn er verkeersregelaars nodig. Wij als Targos Bevo HC zijn gevraagd om deze taak op ons te nemen.

FANCOM (Wilhelminastraat 17) ligt op het industrieterrein in Panningen, dichtbij De Heuf. Bij deze operatie zal ook gebruik worden gemaakt van parkeergelegenheden van omliggende bedrijven, waaronder Heuts.

 

De verkeersregelaars zijn verdeeld over twee blokken: blok 1 van 10:00u tot 14:00u en blok 2 van 14:00u tot 18:00u. Voor ieder blok zijn er zeven vrijwilligers nodig om al het verkeer in goede banen te leiden. Dit is een belangrijke taak en u kunt zich voorstellen dat wij dit niet alleen kunnen! Bij deze activiteit staat veiligheid centraal en daarom zal dit door volwassenen moeten worden uitgevoerd.

 

Graag willen wij een beroep doen op u als ouders en de volwassene leden, om de vereniging te ondersteunen. Naast het helpen van de club kunt u dit ook aangrijpen om één bon per blok voor uw zoon/dochter of uzelf te verdienen.

 

Wilt u ons helpen? Of heeft u nog vragen, neem dan gerust contact op met de bonnencommissie via de mail: bonnencommissie@bevohc.nl.

 

De vereniging is u erg dankbaar!

 

Met vriendelijke groet,

 

De Bonnencommissie

Simone Gommans