Bliksemstart Targos Bevo Hc met monsterscore 

Targos Bevo Hc is op overtuigende wijze aan de strijd om de landstitel begonnen. Inde eerste poulewedstrijd werd eredivisiekampioen Oosting E & O uit Emmen met 35-15 verslagen. Op alle fronten werden de gasten overtroefd. Bij de rust leidde Targos Bevo Hc al met 16-6.

Een supergemotiveerd Targos Bevo Hc nam al snel een 2-0 voorsprong. Tot 3-3 kon Oosting E & O de thuisclub bijbenen, maar toen Targos Bevo Hc het tempo verhoogde, was het snel gedaan met het verzet van de gasten uit Emmen. Aanvallend kon Oosting E & O geen vuist maken, omdat Targos Bevo Hc verdedigend nauwelijks fouten maakte en in keeper Markus Hammerschmidt een van haar uitblinkers had. Targos Bevo Hc had aanvallend weinig moeite om gaten te vinden in de Emmense verdediging. Via een tussenstand van 9-4 liep Targos Bevo Hc uit naar een 16-6 ruststand.

 

In de beginfase van de tweede helft had Targos Bevo Hc even een inzinking en kon Oosting E & O terugkomen. Tot 16-10. Pas na zes minuten kwam de Panningse doelpuntenmachine weer op gang. Een ontketend Targos Bevo Hc liep van 16-10 uit naar 20-10. De voorsprong werd gestaag uitgebreid met ook enkele mooie breakouts. Targos Bevo Hc speelde in een roes en liep uit tot 25-12. De doelpuntenhonger van de Panningse ploeg was nog lang niet gesteld. In de slotfase liep Targos Bevo Hc nog uit naar 35-15. De score had nog hoger in Pannings voordeel kunnen uitvallen, maar er werden nog wat kansen gemist in de slotfase. Targos Bevo Hc toonde in deze wedstrijd aan, dat het krachtsverschil tussen een ploeg uit de BENE league en een topploeg uit de nationale competitie erg groot is.

 

Een gemotiveerd Targos Bevo Hc heeft haar visitekaartje afgeven. Komende zaterdag 11 maart komt Kras Volendam op bezoek in de Heuf. Targos Bevo Hc wil revanche nemen op de Volendammers, die op de slotdag van de BENE- league Targos Bevo Hc een gevoelige nederlaag toebracht. De wedstrijd in Panningen begint om 19.00 uur.

 

Doelpuntenmakers Targos Bevo Hc: Pim Augustinus 9, Jeroen van den Beucken 6, Rik Elissen 5, Nick de Kuyper 4, Niek Jordens 3, Peter Lambert en Sonni de Jonge ieder 2, Max de Lange, Bram Knippenbergh, Toon Leenders en Nick van den Beucken ieder 1.