Blijven winnen en niveau weer opkrikken! 

Voor diegenen, die de dames van Bevo een beetje volgen, is het duidelijk dat de dames deze maand aan een goede serie bezig zijn. Achtereenvolgens werden Kwiek (thuis) en Fortissimo (uit) royaal verslagen.

Vorige week werd thuis ook van Internos gewonnen in een wel mindere, moeizame wedstrijd. Of het de nogal volle Heuf was, de lastige tegenstander met zeer open dekking of gewoon een beetje minder vorm..... Er is deze week in elk geval hard aan gewerkt om het niveau weer iets op te krikken...

 

Zaterdag komt immers het reserveteam van SEW op bezoek, waarin altijd enkele pareltjes uit de jeugdopleiding van SEW meedraaien, die klaargestoomd worden voor dames 1 en enige routine ingebracht door ex-speelsters van dames 1. Hierdoor is dit altijd een onberekenbare ploeg.

De heenwedstrijd werd relatief eenvoudig gewonnen na een verre busreis. Het ligt in de bedoeling om ook deze punten thuis veilig te stellen. De dames treden net als vorige week om 19.00 aan en aansluitend om 21.00 zullen de heren tegen Hurry-Up de start maken aan de o zo belangrijke nacompetitie dit jaar i.v.m. de plaatsen van de Beneluxliga.

 

Wij zien u graag twee keer langs de lijn en hopelijk levert dit wederom 4 punten op!

 

19.00; Dames- SEW2

21.00; Heren- Hurry Up

 

@De Heuf