Targos Bevo Hc neemt afscheid van drie spelers 

Eelco Weevers, Karim Tamim en Daan Versleeuwen 

Targos Bevo Hc neemt op het eind van het seizoen afscheid van drie spelers. Eelco Weevers, Karim Tamim en Daan Versleeuwen zullen de club verlaten.

Eelco Weevers

Eelco, de bijna 35 jarige rechterhoekspeler, kwam drie seizoenen geleden over van de tweede liga in Duitsland waar hij in totaal acht jaar speelde. Eelco had een belangrijk aandeel in het winnen van de landstitel vorig jaar.

Zijn wedstrijdmentaliteit en ervaring was zeer welkom in het jonge team. Dit jaar had hij veel pech met blessures, maar zodra hij fit was en speelde, bewees hij dat hij nog steeds van waarde was.

Karim Tamim

Karim Tamim (cirkel) en de club kijken terug op een prettige samenwerking, die helaas maar één jaar duurde. De combinatie en tophandbal op het niveau wat Bevo speelt en zijn studie was dan ook pittig. Mede hierdoor heeft Karim besloten om bij Bevo te stoppen.

Wij bedanken Karim voor zijn tomeloze inzet tijdens de wedstrijden waar hij voor elke meter vocht. Wij wensen hem dan ook veel succes met zijn studie, maar ook zeker in zijn handballoopbaan.

Daan Versleeuwen

“Na tien geweldige jaren bij Bevo” heeft Daan Versleeuwen (rechteropbouw) besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan bij Houten.

Bij Houten verwacht Daan aankomend seizoen veel te kunnen spelen op een mooi niveau. “Ik wil iedereen bij en om Bevo bedanken voor deze mooie tijd. Ik heb veel zin in aankomend seizoen. We zien ons zeker nog bij Bevo!”