Bevo klaar voor groots reüniefeest 

Na de geslaagde Kickoff en de Alewiejo Pubquiz staat op 4 mei de grande finale van het jubileumfeest van Bevo op het programma. De roemruchte handbalclub bestaat 50 jaar.

 

In De Heuf vindt vanaf 20.30 uur het grote reüniefeest plaats. De bekende Bevo-DJ’s zullen zorgen voor een opperbeste stemming.

De kantine dient na een feestelijke opening vanaf half acht als Reüniecafé; dé plek om alle herinneringen van 50 jaar Bevo met elkaar op te halen. In het sponsorhome - omgetoverd tot Bevomuseum - kunnen de bezoekers foto’s, films, posters uit het roemrijke verleden van Bevo bekijken.

 

Coryfeeën

Spelers en speelsters van weleer zullen gegarandeerd nog op jullie netvlies staan. Wie weet zijn ze van de partij, samen met de rest van de Bevo-familie. Wat te denken van de broers Ad, Ron en Lambert van Berlo, Huub Verrijt, William Gommans, Bea Beumers, José Kessels, Sandy van der Elsen, Marion Nijsen, Erik Vrijken, Sjoerd en Nick Karis, Ivar Peeters en Roger van de Beucken. En klasbakken als Sonni de Jonge, Bart Ravensbergen, Toon Leenders, etc. De lijst is te lang om alle coryfeeën te noemen.

Wie weet zijn ze 4 mei van de partij, samen met de rest van de grote Bevo-familie.

Om het feest te doen slagen vragen we spelers, supporters en bestuursleden om dit bericht te delen via de sociale media. Onder het mom van: Help jij mee? Jij hebt dit bericht dus van