Bevo Heren A 2e op Quirinus Toernooi Neuss 2014 

Op Vrijdag 6 Juni vertrokken zowel de Heren B en Heren A van Bevo om deel te nemen aan het Quirinus Toernooi in Neuss.

 

Helaas voor de Heren B werd hun uitschakeling al op zaterdagmiddag definitief maar deze Bevomannen hebben ondanks hun uitschakeling zeer fraaie wedstrijden laten zien waar inzet en passie opmerkbaar waren. Ook opmerkelijk was dat zij hun clubgenoten tot het einde van het Toernooi hebben blijven steunen door elke wedstrijd van de Heren A aanmoedigend aanwezig waren.

 

De Bevo Heren A gingen goed van start tijdens het Toernooiaanvang, gewonnen werd van Bergisch HC met (12-11), gevolgd door een overwinning op SG Zons met (19-7).

Verder werd er nog gewonnen van SV Stolberg(18-8) en JSG Leutershausen(15-7) en van later op de zaterdagavond van TSV Bayer Dormagen( 12-10).

Al met al zeer goede richtlijnen voor Coach Robin Gielen die zijn mannen klaar maakte voor de belangrijke zondagmiddag.

 

Gestart werd deze zondagmorgen om 11.30 tegen het Neusser team,gewonnen werd er met (18-7). Hierop volgde de wedstrijd tegen ART Dusseldorf wat ietwat moeizaam verliep tegen het einde van de wedstrijd, toch werd deze positief afgesloten met een eindstand van (18-15), voordeel Bevo.

 

Gezien het verblijf en ook de tropische temperaturen in de hallen, kon men zichtbaar zien dat dit invloed had op alle sporters.

Er werd veel gedronken en de coaches moesten alle zeilen bijzetten om iedere speler fit en scherp te stellen.

 

Door de winst op ART Dusseldorf plaatste zich Bevo Heren A zich voor de finale die werd gespeeld om 19.20 in het Schoolcentrum in de Weberstrasse in Neuss.

Gezien er een “kleine” 800 toeschouwers waren was het WIFI netwerk al gecrashed voordat het uberhaupt in werking kon komen. Desondanks is er via andere mediasources toch nog het thuisfront op de hoogte gebracht van de resultaten en uitslagen.

 

De Finalewedstrijd van SC Magdeburg- Bevo Heren A kon van start gaan, geen flitsende wedstrijd wat resulteerde in een ruststand van 6-5 , voordeel SC Magdeburg.

SC Magdeburg vertraagde het spel en bracht wellicht de Heren A uit hun balans en konden de eindstand verdiend zetten op 19-9 en werden hiermee winnaar van de

Quirinus Cup 2014 .

 

Ietwat teleurgesteld maar vooral “leeggespeeld”zijn de mannen van Coach Robin Gielen huiswaarts gekeerd met een weekend om te onthouden………

 

De Bevo Heren A bedanken alle ouders voor het bijwonen van deze wedstrijden maar in het bijzonder de Bevo Heren B die trouw al onze wedstrijden hebben bezocht en zich hebben laten horen !!.

Mannen, zonder jullie allemaal………geen woorden voor…..SUPER VAN JULLIE ALLEMAAL !!!

 

Bevo Heren A seizoen 2013-2014