Bevo Hc start jubileumseizoen met een kick-off op 2 september 2018 

De historische bekerwinst van Heren 1 op hemelvaartsdag 2018 kan met trots bijgeschreven worden in de rijke annalen van 50 jaar Bevo. Een jubileum dat we met trots in het seizoen 2018-2019 gaan vieren. Met veel plezier kondigen we al drie jubileum activiteiten aan.

Kick-off!

Op zondag 2 september 2018 starten we het jubileumjaar met een stormbaan voor de jeugd, een Bevo verenigingsbrunch, teampresentaties, het maken van foto’s van al onze teams en mogelijk een topwedstrijd van onze heren 1. Een jubileum waardige Bevo opening. Uitgebreide informatie voor teams, sponsoren en publiek volgt nog, maar hou deze dag alvast vrij!

 

De grote Alewiejo Pubquiz

In een jubileumjaar gaat het ook om de mensen en het (her)beleven van alle mooie verhalen die onze club rijk is. Begin januari is dan ook een mooie tijd voor een eerste reünie. We nodigen dan iedereen uit om deel te nemen aan de allereerste Alewiejo Pubquiz. Kom met je (oud) teamgenoten, fans, familie, vrienden of je bedrijf. Een hele hal vol met alle bijzonder mensen die samen 50 jaar Bevo geschreven hebben. Zie je het al voor je? Uiteraard nemen we dan ook uitgebreid de tijd om te borrelen op het nieuwe jaar.

 

Feest, feest en nog eens feest

Uiteraard sluit je een jubileumjaar af met een megafeest! Bereid je er maar alvast op voor. Een feestje kunnen we namelijk wel bouwen. Waarschijnlijk gaat dit feest eind mei plaatsvinden.

 

Bouwen aan het jubileumjaar

Bovenstaande activiteiten vormen de hoofdmoot van ons jubileumjaar. 2 september kun je al zeker in je agenda reserveren. Voor de rest, hou onze facebook pagina www.facebook.com/bevohandbal in de gaten! Snel meer!

 

We gaan je (weer)zien!