Bevo HC ondersteunt nieuwe spelvisie jongste jeugd! 

Woensdag 9 september a.s. is er in Weert bij onze sportvrienden van Rapiditas een workshop van anderhalf uur die gaat over de nieuwe speelwijze en spelvisie van de E-Jeugd. Els Kersten, Jolanda Kuijpers en Remco Heijnen hebben zich als betrokken leiding van de E-Jeugd namens Targos Bevo HC al aangemeld.

Mooi om te zien dat deze nieuwe spelvisie en speelwijze draagvlak heeft binnen Targos Bevo HC!

 

Al een aantal jaar leeft de gedachte bij het NHV en haar leden om handbal voor onze jongste jeugd t/m 12 jaar meer aantrekkelijk, kindvriendelijk en leerzaam te maken. Hiervoor is een speciale werkgroep opgericht die met deze opgave aan de slag is gegaan. Dit heeft vorig jaar geresulteerd in een aantal aanpassingen binnen de spelvisie en speelwijze van de F-Jeugd en komend seizoen worden er binnen de E-Jeugd een aantal veranderingen doorgevoerd. Het idee is om ieder jaar een leeftijdscategorie positief aan te passen met als uiteindelijke doel een positieve aanpassing van de spelvisie en speelwijze van de gehele Nederlandse jeugd t/m 12 jaar die beter aansluit op de Nederlandse Handbalvisie en zorg draagt voor meer spelplezier! Wil je meer weten over de nieuwe spelvisie en speelwijze dan verwijzen we je graag door naar de volgende link.

 

Mochten er nog meer geïnteresseerden zijn om woensdag 9 september, aanvang 17:30, met Jolanda, Els en Remco mee te gaan dan schroom niet en geef je op bij Rob van Bokhoven, Hoofd Jeugdopleiding Targos Bevo HC: rob_van_bokhoven@hotmail.com.

 

Verdere gegevens zoals plaats van bestemming ontvang je na je opgave. Ook als je niet direct betrokken bent bij de E-Jeugd dan ben je van harte welkom! Uiteindelijk willen we allemaal hetzelfde namelijk maximaal plezier van onze jeugd tijdens het beoefenen van onze mooie sport!