Bevo Hc kijkt uit naar kick-off jubileumjaar op 2 september 2018! 

Het was een bijzonder handbaljaar met vele mooie prestaties zowel op als rond het veld. Het is nu tijd om van een welverdiende vakantie te genieten. Maar we hebben zeker iets om naar uit te kijken. We hebben al eerder aangekondigd trots te zijn dat we in het seizoen 2018-2019 ons 50 jarig jubileum gaan vieren. Van de drie jubileum activiteiten staat het programma voor de kick-off inmiddels klaar. De uitnodiging vinden jullie in de bijgaande flyer.

Kick-off!

Op zondag 2 september 2018 starten we het jubileumjaar om 10.00 uur met een stormbaan voor de jeugd, gevolgd door een Bevo verenigingsbrunch om 12.00 uur. Vanaf 13.30 uur presenteren zich de seniorenteams met om 15.30 uur een topwedstrijd van onze heren 1 tegen het team van oud Bevo speler Robert Fasnacht, namelijk Kungälvs HK uit Zweden. In de pauze van de wedstrijd zijn om 16.00 uur is het G-team en de jeugdteams aan de beurt om zicht te presenteren. Tevens worden diendag ook alle teamfoto’s gemaakt. Een jubileum waardige Bevo opening, waarin we ook nog een bijzondere onthulling doen!

 

De grote Alewiejo Pubquiz

In een jubileumjaar gaat het ook om de mensen en het (her)beleven van alle mooie verhalen die onze club rijk is. Begin januari is dan ook een mooie tijd voor een eerste reünie. We nodigen dan iedereen uit om deel te nemen aan de allereerste Alewiejo Pubquiz. Kom met je (oud) teamgenoten, fans, familie, vrienden of je bedrijf. Een hele hal vol met alle bijzonder mensen die samen 50 jaar Bevo geschreven hebben. Zie je het al voor je? Uiteraard nemen we dan ook uitgebreid de tijd om te borrelen op het nieuwe jaar.

 

Feest, feest en nog eens feest

Uiteraard sluit je een jubileumjaar af met een megafeest! Bereid je er maar alvast op voor. Een feestje kunnen we namelijk wel bouwen. Waarschijnlijk gaat dit feest eind mei plaatsvinden.

 

Bouwen aan het jubileumjaar

Bovenstaande activiteiten vormen de hoofdmoot van ons jubileumjaar. Om ook online alle mooie verhalen en foto’s te delen hebben we een speciale Facebook jubileum pagina in het leven geroepen. Ga dus snel naar www.facebook.com/50jaarbevohc en volg alle ontwikkelingen. Hou uiteraard ook gewoon onze andere media kanalen in de gaten!

 

Maar zoals gezegd gaan we nu eerst even genieten van de vakantie. We gaan je (weer)zien!

Voor meer vragen of opmerkingen over het jubileum kan gemaild worden naar 50jaarbevohc@gmail.com.