Bevo Hc en Targos starten samenwerking 

Zeven seizoenen lang waren de namen Eurotech en Bevo Hc onlosmakelijk met elkaar verbonden. Aan het begin van dit seizoen gaf Eurotech, internationaal toeleverancier voor de metaalindustrie met vestigingen in Tsjechië, Slowakije en Nederland, echter aan het sponsorschap te willen beëindigen.

 

Tijd voor Bevo Hc om op zoek te gaan naar een nieuwe partner. Deze heeft de handbaleredivisionist, die momenteel nog in een felle strijd om de landstitel is verwikkeld, inmiddels gevonden. Voor de komende 3 jaar zal de vereniging een samenwerking aangaan met Targos. Targos heeft haar hoofdkantoor in Kerkrade en stelt zich tot taak om als HR-specialist medewerker en opdrachtgever volledig te “ontzorgen”.

 

Elk mens is uniek, en als je die uniekheid ontdekt, dan ontdek je tegelijk zijn of haar Passie, Motivatie en Specialisatie! Voor Targos staat de mens altijd centraal. Vandaar de passie voor mensen: medewerker en opdrachtgever. Zo realiseert Targos een perfecte match en een win-win situatie, waardoor onze opdrachtgever weer gepassioneerd kan ondernemen. Een totale ‘ontzorging’. Naast haar personele diensten heeft Targos een enorme passie voor sport en koppelt daar graag haar naam aan; zo is Targos businesspartner van Roda JC Kerkrade, cosponsor van het Boels-Dolmans Cycling Team dat momenteel 3de op (wereld) UCI-ranking staat, sponsor van BSW Basketball, en nu ook trotse naamsponsor van Targos Bevo Hc.

 

Aangenaam, wij zijn Targos…

Passion for People