Bevo Hc bindt Rabobank Peel, Maas en Leudal langer als partner 

Panningen, oktober 2018 – Zaterdag 20 oktober ondertekenden Mustafa Amhaouch, voorzitter van Bevo Hc en Ivo Joosten van Rabobank Peel, Maas en Leudal een nieuwe sponsorovereenkomst die Bevo en Rabobank tot en met 2020 met elkaar verbindt.

Mustafa Amhaouch, voorzitter van handbalclub Bevo is verheugd met het partnership. “Rabobank Peel, Maas en Leudal is al jaren een betrokken sponsor van Bevo Hc. Vanuit de bewegingen die Bevo Hc en Rabobank op dit moment maken ontstaan er steeds meer inhoudelijke raakvlakken bijvoorbeeld op het gebied van duurzame en gezonde voeding en vitale kernen. Daardoor ontstaan er allerlei nieuwe mogelijkheden om het partnership verder inhoud te geven.”

 

Ivo Joosten – Manager Marketing, Communicatie & Coöperatie bij Rabobank Peel, Maas en Leudal – beaamt die uitspraken. “Met de clubkascampagne ondersteunen we ruim zeshonderd verenigingen en stichtingen waarvan er veel actief zijn op het gebied van breedtesport. De sponsoring van (top)sport met een regiofunctie is een belangrijke aanvulling hierop omdat we geloven in het belang van verenigingen als Bevo Hc in het inspireren van jongeren tot bewegen en topsport. Verder speelt Bevo Hc ook maatschappelijk en zakelijk een belangrijke verbindende rol. Het partnership past dan ook volop in onze ambitie om onder andere via sponsoring van sport en cultuur bij te dragen aan een vitale regio.”