Bevo Business Borrel & Bites - Nieuwjaarsbijeenkomst 

Op vrijdag 12 januari jl. vond de tweede nieuwjaarsbijeenkomst plaats voor Bevo Business partners en sponsoren bij de Hanssen Groep in Panningen. Onder het credo “Bevo Business Borrel & Bites” is het jaar op een bijzonder gezellige, interactieve, inspirerende en succesvolle wijze ingeluid.

Ruim 90 business partners / sponsoren waren aanwezig, en zijn gedurende de avond door Herpertz Bevo Hc heren 1 en heren B1 voorzien van de nodige hapjes en drankjes. Na een bedrijfspresentatie van de Hanssen Groep en mooie woorden van onze voorzitter, werd de aanwezigen een veiling aangeboden waarvoor de sponsoren ca. 45 veilingkavels hadden aangeboden of geregeld.

 

De avond was in alle opzichten een daverend succes! Een TOP prestatie geleverd door een perfecte samenwerking tussen Bevo Hc en onze partners / sponsoren. Een prestatie die past en bijdraagt aan het duurzaam bouwen en verbinden, wat centraal staat bij Bevo Hc.

 

Alle Bevo Business partners en aanwezigen hiervoor hartelijk dank, met een speciale dank aan onze gastheer, de Hanssen Groep en de heren en staf van Herpertz Bevo Hc 1 en Heren B.