Bevo boekt ook succes met Oliebollenactie 

De Oliebollenactie van handbalclub Targos Bevo Hc mag een groot succes genoemd worden.

 

Targos Bevo Hc dankt daarom alle betrokkenen die voor een levendige en succesvolle actie gezorgd hebben.

 

Dank aan onze eigen talentvolle verkopers, zowel jong als oud.

Dank aan alle ouder en trainers voor het stimuleren en coachen van onze jeugd.

Dank aan de meester en leerlingbakkers uit de nachtdiensten.

Dank aan de inpakkers en chauffeurs die dit in de vroege ochtenden voor elkaar gebokst hebben.

Dank aan de mensen van de communicatie en PR die 24/7 deze mooi actie gepromoot hebben.

Dank aan onze sponsors en relaties voor hun invloed en bestellingen.

Dank aan de volledige steun van Bakkerij Broekmans. Een belangrijke basis voor dit initiatief en natuurlijk het maken van de overheerlijke oliebollen.

Dank aan de gastvrijheid van de supermarkten Plus Gommans en Jan Linders Panningen, waar we warm en droog een verkoopteam mochten stallen.

Dank aan HenneTon voor het inrichten van ons oliebollen hoofdkwartier.

En natuurlijk dank aan het oliebollen organisatiecommité!

 

In korte tijd heeft de vereniging laten zien dat het de handen ineen kan slaan om zo ook buiten het veld een topprestatie neer te zetten.

Bekijk nog meer foto's hier

 

Naast het mooi financiële resultaat was Targos Bevo Hc de afgelopen dagen goed zichtbaar in de straten, winkels en op de markt in Panningen. Er is tevens een mooie cheque van € 350,- overhandigd aan het P&M Hoés voor Herberg Papilio. Hiermee heeft onze handbalvereniging, naast het handballen, ook verantwoordelijkheid genomen voor haar maatschappelijke betrokkenheid binnen de gemeente Peel en Maas.

 

Benieuwd naar het prachtige resultaat van de Oliebollenactie? Kom dan op zaterdag 10 januari naar de NIeuwjaarsborrel van Targos Bevo Hc. We heffen dan samen het glas op het nieuwe jaar en bekijken de wedstrijd van Dames 1. Tevens zal naast de bekendmaking van het resultaat ook bekend worden gemaakt welke teams de clinics van Heren 1 en Dames 1 verdiend hebben en zal de loting van de wedstrijdballen plaatsvinden.

 

Nogmaals dank aan iedereen voor dit geweldige resultaat. Nu even geen oliebollenverkoop meer, maar er zelf lekker van genieten. Volgend jaar gaan we voor een nog beter resultaat. We hebben laten zien dat we het gezamenlijk kunnen.

 

Targos Bevo Hc wenst iedereen hele fijne feestdagen en een gelukkig en sportief 2015. Even (iets) minder handbal en een fijne tijd voor familie en vrienden.

 

Bestuur Targos Bevo Hc