Bevo bakt oliebollen voor goed doel 

Handbalclub Targos Bevo Hc houdt volgende week een grote oliebollenactie. Een gedeelte van de opbrengst gaat naar Herberg Papilio.

 

De oliebollenactie is gekoppeld aan het P&M Hoés op de Markt. Ook de opbrengst daarvan gaat dit jaar naar Papilio.

Stichting Herberg Papilio verzorgt vakanties voor gezinnen waarvan een kind is overleden.

 

Tussen 15 en 20 december zullen leden van Bevo de oliebollen in Peel en Maas gaan voorverkopen. Het is de bedoeling dat de jeugdleden in hun eigen wijk de oliebollen aan de man gaan brengen. Ook zullen ze familieleden benaderen, zoals opa en oma en ooms en tantes.

 

De handballers helpen tevens mee bij het bakken en inpakken van de oliebollen in de bakkerij van sponsor Thijs Broekmans in Panningen. Dat gebeurt in de nacht van vrijdag op zaterdag.

 

Volgende week zaterdag worden de kakelvers bereide oliebollen aan huis bezorgd door de clubleden. Medeorganisator Wil Augustinus: “Vijf cent per oliebol gaat naar Papilio. Daarmee hopen we een heel fijn bedrag in te zamelen.”

 

Winkelend publiek in Panningen kan volgende week zaterdag de actie ondersteunen. Bij de winkel van Thijs Broekmans op de Markt, pal naast het P&M Hoés, komt een stand te staan. Spelers en speelsters van Bevo 1 zullen de stand bemannen en oliebollen gaan verkopen.

DE OLIEBOLLEN ZIJN OOK ONLINE TE BESTELLEN! 
Voor thuis of bedrijf 

Bij aankoop van 3 zakken oliebollen a € 5,- per zak worden deze gratis thuis (20 december) of bij het bedrijf (18/19 december) bezorgd.

(voor bedrijven aub aangeven op welke dag u deze geleverd wilt hebben)

 

Plaats nu uw bestelling via info@bevohc.nl