Beste game ever! 

De dames B2 van Eurotech Bevo Hc waren er op gebrand om in de nacompetitie revanche te gaan nemen op de directe concurrent Rapiditas B1.

De dames hadden namelijk in de reguliere competitie de eerste wedstrijd gewonnen en de tweede door toedoen van de scheidsrechter verloren, wat Bevo uiteindelijk twee plaatsen in de ranglijst kostte. De dames waren er dan ook helemaal klaar voor ondanks dat we een aantal speelsters misten die door blessures en vakanties er niet bij konden zijn. Spanning was te snijden op de heenreis naar Weert, strakke gezichten en opperste concentratie. Het team kreeg zelfs steun vanuit Hoensbroek, uiteraard konden we alle steun gebruiken. In de voorbespreking werden de laatste instructies doorgenomen, als team spelen, voor elkaar door het vuur gaan en natuurlijk het handbal spelen zoals we dat goed kunnen. Belangrijk was om puur met het handbal bezig te zijn en niet te storen aan de randzaken rondom het veld.

Deze opdracht werd dan ook goed opgepakt en na wat aftasten in de eerste 10 minuten kwamen de dames op stoom. De ene na de andere mooie aanval volgde elkaar op. De dames van de B2 stonden fysiek ook hun mannetje. De verdediging stond als een huis.

 

Dit resulteerde in een ruststand van 6-10, tijdens de rust werd er nog op gewezen hoe we de wedstrijd verder moesten uitspelen en om vooral niet te denken dat we de overwinning al in de pocket hadden. Ook de tweede helft werd er met super inzet gespeeld en lieten de meiden zien hoe er gehandbald moest worden. De tegenstander wist geen raad met het spel van de dames B2. Het gevloek, gekreun en zelfs de beet in de arm van Lotte bracht de meiden niet uit hun concentratie. Een dik verdiende overwinning was dan ook zeker terecht voor de Dames B2 van Eurotech Bevo Hc. Eindstand 12-21 in het voordeel van Bevo. Dames van harte gefeliciteerd met dit resultaat en geniet van deze koppositie.

 

De trotse trainer Twan.

 

Woman of the match : het hele team.