Belangrijke winst dames Targos Bevo Hc 

De dames van Targos Bevo Hc maken tot op heden een moeizaam seizoen door in de eerste divisie. Zondag kwam rode lantaarndrager United Breda op bezoek in Panningen. Winst was belangrijk om afstand te nemen van de onderste regionen.

De ploeg van trainer Osvaldo Gomes begon goed aan de wedstrijd wat resulteerde in een 6-0 tussenstand na 10 minuten. Hierna hielden beide ploegen elkaar wat betreft score redelijk in evenwicht wat uiteindelijk resulteerde in een 13-6 ruststand.

 

Het was Nadine Arndts die meteen na rust de score opende (14-6), waarna 10 minuten later er al een tussenstand van 22-8 op het scorebord stond. Vanuit een solide verdediging werd de ene na andere mooie aanval doeltreffend afgesloten. Dit resulteerde in een tussenstand van 31-12 na 20 minuten spelen. Uiteindelijk was het Puck Verlinden die met haar 2de doelpunt de eindstand bepaalde op 36-13. Hierdoor bleven er uiteindelijk 2 belangrijke punten in Panningen.

 

De doelpunten voor Targos Bevo werden gemaakt door Inge van Lankveld 11, Sarah Lovas 8,

Nadine Arndts en Linda van de Broek 3, Lieke Rademakers, Puck Verlinden, Betti Budai, Romy van Ratingen en Fenna Kessels allen 2 en Inge Klemann-van Velthoven 1.