Belangrijke winst dames Targos Bevo Hc 

De dames van Targos Bevo Hc hebben zondagmiddag een belangrijke stap gezet richting lijfsbehoud in de eerste divisie. In een aantrekkelijke wedstrijd werd PSV uiteindelijk op een ruime nederlaag getrakteerd.

Het was Demi Smolenaars die na 3 minuten de score opende. De eerste 10 minuten van de wedstrijd ging het nog gelijk op (2-2, 4-3 en 6-5). Vervolgens was het Bevo die afstand nam door 5x achter elkaar te scoren (11-5). In de laatste 10 minuten van de eerste helft wist men nog verder uit te open van hun tegenstander. Uiteindelijk ging men de rust in met een 18-10 tussenstand.

 

In de tweede helft kwam de overwinning geen moment meer in gevaar. PSV kwam nog 1x terug tot op 4 doelpunten (21-17). Verder liet de ploeg van trainer Osvaldo Gomes het niet komen. Via 25-17 en 28-18 stond erna het laatste fluitsignaal een 30-21 eindstand op het scorebord.

 

Door deze overwinning klimt de ploeg van trainer Osvaldo Gomes naar plaats 11 op de ranglijst en staat men nu met nog 5 wedstrijden te spelen 6 punten verwijderd van een degradatieplaats.

 

De doelpunten voor Targos Bevo Hc werden gemaakt door Demi Smolenaars 7, Ilya Bergareh 6, Nikki Budai 4, Lisan van Hulten 3, Betti Budai 3, Inge van Lankveld 3, Linda v/d Broek 2, Lieke Rademakers en Fenna Kessels beide 1.