Belangrijke punten Dames Targos Bevo HC 

Alleen winst telde voor de ploeg van trainer Osvaldo Gomes. Met 4 punten uit de eerste 8 wedstrijden presteert de ploeg tot nu toe matig in de eerste divisie. Als excuus mag echter wel aangevoerd worden dat de ploeg geteisterd wordt door vele blessures.

Het zal dan ook nog enige tijd duren voordat Imke van Mierlo(knie), Desie Tielemans(enkel) en Nikki Budai(knie) weer hun eerste speelminuten zullen maken.

 

Bevo begon goed aan de wedstrijd. Onder aanvoering van de gemakkelijk scorende Inge Klemann stond er na 10 minuten spelen al een 8-1 tussenstand op het score bord. De ploeg bleef gemakkelijk scoren en liep verder uit via 12-4 en 15-6 naar 17-7, er waren toen nog 6 minuten te spelen. Opeens stokte de doelpuntenmachine waardoor Gemini nog 6x wist te scoren wat resulteerde in een ruststand van 17-13.

 

Meteen na rust scoorde Gemini nog 2x (17-15) en leek de ploeg van trainer Osvaldo Gomes een moeizame 2de helft tegemoet te gaan. Toch toonde de ploeg veerkracht, herpakte zich en begon aanvallend ook weer beter te spelen. Via 19-16 en 22-17 stond er na een kwartier spelen in de 2de helft een 25-17 tussenstand op het score bord. Uiteindelijk kwam de overwinning geen moment meer in gevaar en was het Lisan van Hulten die met het laatste doelpunt van de wedstrijd de eindstand bepaalde op 31-22 waardoor de punten in Panningen bleven.

 

De doelpunten voor Targos Bevo Hc werden gemaakt door Inge Klemann-van Velthoven 11, Sarah Lovas 7, Inge van Lankveld 6, Lisan van Hulten 5 en Betti Budai 2