Bekerfinale Herpertz Bevo - Fiqas Aalsmeer. 

Bekerfinale

Het is bijna zover! Donderdag 10 mei. De grote bekerfinale voor Herpertz Bevo Hc. Het is precies 10 jaar geleden dat de club uit Panningen voor het laatst in de finale stond. Tegenstander in deze eindstrijd is Fiqas Aalsmeer. De ploeg uit Panningen versloeg in de weg naar de bekerfinale drie sterke opponenten. In Waalwijk werd er ruim gewonnen van Tachos.

In Panningen won de ploeg in de kwartfinale na 2x5 minuten verlenging van JMS/Hurry-up. In de halve finale werd verrassend LIONS verslagen in eigen huis. Mede door een fantastische achterban.

Herpertz Bevo Hc zal in Almere wederom gesteund worden door de fanatieke Bevo-Tifosi. Naast de tifosi zal er een grote supportersschare afreizen richting Flevoland. Om 16.30 zal de strijd losbarsten om die felbegeerde beker. Tegenstander Aalsmeer versloeg op de weg richting de finale het Drentse Unitas, Kras Volendam en het Haagse Hellas. De wedstrijd zal onder leiding staan van William Weijmans en Rick Wolbertus. Ziggo-sport zal de wedstrijd live op haar tv-kanaal uitzenden.

Voor de echte handballiefhebbers moet je er natuurlijk bij zijn in Almere.

 

Voor de thuisblijvers in Panningen is de kantine geopend vanaf 16.00. De finale zal daar uitgezonden worden op groot scherm. Na de finale is de kantine uiteraard ook geopend voor een heerlijk drankje. Bij een overwinning kunnen jullie de Bevo selectie ontvangen in de kantine.

 

KOM ALLEN IN HET GEEL NAAR ALMERE!!!