Alewiejo Pubquiz 

De kick-off van ons jubileumjaar was één groot feest. Een mooie start. Op 19 januari geven we hieraan een passend vervolg. In een jubileumjaar gaat het namelijk ook en vooral om de mensen en het (her)beleven van alle mooie verhalen die onze club rijk is. Begin januari is een mooie tijd voor een eerste reünie moment.

De grote Alewiejo Pubquiz

We nodigen daarom iedereen uit om deel te nemen aan de allereerste Alewiejo Pubquiz. Kom met je (oud) teamgenoten, fans, familie, vrienden of je bedrijf. Een hele hal vol met alle bijzonder mensen die samen 50 jaar Bevo HC geschreven hebben. Zie je het al voor je? Overigens, als je nog geen geschiedenis met ons geschreven hebt (of heel kort), maar je wel gewoon zin hebt om eens het Bevo gevoel te ervaren, ben je natuurlijk ook van harte welkom.

 

Even wat informatie over de Pubquiz:

• Voor het overgrote deel is een ‘normale’ Pubquiz, maar dan wel met wat leuke (Bevo) twists er doorheen. Daarom hebben we een speciale quizmaster, Mr. Bevo Ron Klemann, hiervoor ingehuurd.

• Een team mag uit minimaal vier en maximaal zes personen bestaan. Heb je meer mensen kan je dat uiteraard in meerdere teams opdelen. Nog leuker!

• De Pubquiz is tijdens etenstijd, dus wij zorgen ook voor genoeg en lekker eten. Dat hoort gewoon bij een goede pub.

• En wat ook bij een wedstrijd hoort. We zorgen voor spectaculaire prijzen!

• Uiteraard nemen we op die avond ook uitgebreid de tijd om te borrelen op het nieuwe jaar en krijg je toegang tot de BENE-league wedstrijd van Heren 1 tegen Hurry-Up.

• En dat voor een prijs van nog geen € 13,- per persoon!

 

Het programma ziet er als volgt uit:

• Inloop vanaf 15:30 uur

• 16:00 uur: Alewiejo Pubquiz met quizmaster: Mr. Bevo Ron Klemann

• 20:00 uur: Wedstrijd BENE-League Bevo HC - Hurry-Up

• Na de wedstrijd uitgebreide nieuwjaarsborrel en feest

 

Opgeven?

Geen reden meer om je niet op te geven, dus geef je Alewiejo Pubquiz team snel op via https://goo.gl/forms/MRk4d5xTUH05TjVx1!

 

Feest, feest en nog eens feest

Uiteraard sluit je een jubileumjaar af met een megafeest! Bereid je er maar alvast op voor. Een feestje kunnen we namelijk wel bouwen. We hebben inmiddels al een datum. Het feest gaat op 4 mei plaatsvinden. Meer informatie hierover volgt nog, maar blok deze datum dus zeker al in je agenda.

 

Bouwen aan het jubileumjaar

Zoals al eerder aangegeven vormen bovenstaande activiteiten de hoofdmoot van ons jubileumjaar. Om ook online alle mooie verhalen en foto’s te delen hebben we een speciale Facebook jubileum pagina in het leven geroepen. Hierop is al veel moois gedeeld. Ga dus snel naar www.facebook.com/50jaarbevohc en volg alle ontwikkelingen. Hou uiteraard ook gewoon onze andere media kanalen in de gaten, want we willen graag ook op andere manieren blijven bereiken en betrekken!

 

 

Tot 19 januari!

Maar het volgende fysieke feestmoment (naast natuurlijk alle wedstrijden van onze teams die jullie gewoon kunnen blijven bezoeken) is de Alewiejo Pubquiz op 19 januari. Geef je dus snel op via https://goo.gl/forms/MRk4d5xTUH05TjVx1!

 

Voor meer vragen of opmerkingen over het jubileum kunnen jullie contact opnemen via 50jaarbevohc@gmail.com of www.facebook.com/50jaarbevohc.

 

Tot 19 januari!