Afsluiting voorbereiding Eurotech Bevo Hc Heren A1 

Als voorbereiding had de leiding gekozen voor het Ambiorix Toernooi in Tongeren. Deze vond plaats op zaterdag 25 augustus, waaraan diverse Internationale ploegen deelnamen.

Onze heren gingen de strijd aan met Tongeren (BE), Lebbecke (BE), Aachen (DE) en Hasselt(BE).

 

De eerste wedstrijd tegen Tongeren werd helaas afgesloten met 15-9 in het voordeel van Tongeren. De 2e wedstrijd op dit Toernooi werd gespeeld tegen Lebbecke,en werd afgesloten met 10-16 in het voordeel van Eurotech Bevo Hc. De 3e wedstrijd werd beschouwd als een niet te behalen mijlpaal...gespeeld werd namelijk tegen het sterke Aache. Voor onze heren een signaal om een tandje bij te schakelen. En dat pakte zeer goed uit. Aachen werd compleet overrompeld en afgesloten werd met een verrassende uitslag, 17-7 en dus een mooie overwinningen voor de Heren A1.

 

Eurotech Bevo Hc Heren A1 bereikte hierdoor de Finale en trof als tegenstander Hasselt. Onze heren gaven alles maar konden helaas niet deze wedstrijd positief afsluiten. Met 1 doelpunt verschil ging Hasselt met de prijzen naar huis. Eindtand 11-10 in het voordeel van Hasselt.

 

Het GlanA Toernooi 2012 was de 2e voorbereiding op het komend seizoen. Op zaterdag 1 september en zondag 2 september hebben de jongens deelgenomen aan dit toptoernooi in Geleen met allemaal teams uit de top van Nederland. Dus ook de Heren A1 van Eurotech Bevo Hc.

 

Gestart werd met een wedstrijd tegen Hercules. Deze werd positief afgesloten met een eindstand van 20-13. Daarna volgde de wedstrijd tegen Tongeren die eindigde in een gelijkspel 20-20. Resteerde nog de wedstrijd tegen V & L die gewonnn werd met 18-17.

 

Op zondag 2 september begonnen we aan de kruisfinales met als eerste tegenstander Hasselt. Om 11.15 traden onze heren aan en werd vanaf het begin gewerkt om de zege binnen te halen. Helaas liep Jens tegen een blessure op terwijl Sander zich afgelopen week blesseerde op de training. De uitslag van deze wedstrijd was helaas in het voordeel van Hasselt (14-18).

 

Om te vechten om de plaats 3 of 4 werd er aangetreden tegen BFC uit Beek. Deze wedstrijd werd verassend verloren met 17-14.

 

Coach/trainer Robin Gielen ziet de competitie zeer positief tegemoet en hoopt positieve resultaten neer te kunnen zetten met Eurotech Bevo Hc Heren A1.

 

Deze deelname werd mogelijk gemaakt door het bestuur Eurotech Bevo HC.