7 meters nekken Swift 2000 B1 tegen Eurotech Bevo B1 

Vertrokken, zonder Mark en Joey, helaas geblesseerd en geveld door een griepje, begonnen onze heren aan een goed spelaanvang.

Niels opende de score, na de 1e minuut, en we bleven scoren na 17 min spelen. Swift vond het wel welletjes en probeerde de "bevomachine" te stoppen wat helaas niet helemaal lukte. Met nog 8 min te spelen (stand 5-9 voordeel Bevo) probeerden zij een inhaalslag te starten. In de laatste minuut van de 1e helft werd de 1e 7meter toegekend aan Niels, Jens scoort in de 30 sec, en brengt de ruststand op 11-9 in het voordeel van Eurotech Bevo Hc.

 

Na de korte onderbreking werd het spel snel hervat. Vanaf het beginsignaal, 2e helft, scoorde Eurotech Bevo Hc 3 minuten lang. Stand stond op dit moment op 13-9 in het voordeel van Eurotech Bevo. Voor Swift 2000 ging het fout na 6 min spelen in de 2e helft, er werd te hard aangepakt wat resulteerde in een 1e 7 meter voor Eurotech Bevo. Maar het word nog erger............Swift 2000 weet door slim spel nog te scoren, en de stand te zetten op 14-12 voordeel Eurotech Bevo. Onze jongens weten daarna het hoofd koel te houden en laten Swift 2000 lekker ballen maar profiteren van hun persoonlijke fouten.

 

Vanaf dit moment gaat alles fout in de Swift verdediging en gaat men over naar hard maar onsportief spel. Dit resulteerde in maar liefst 4x 7 meters in het voordeel van Eurotech Bevo in de 2e helft van de wedstrijd. Aangezien,dit niet het spel is van Swift 2000, wat wij gewend zijn, heeft Swift 2000 deze nederlaag helaas aan eigen spel te danken. Door het manco van Swift 2000 creƫren wij een eindstand van 23-15 in het voordeel van Eurotech Bevo. Onze heren hebben het hoofd koel gehouden en zorgvuldig alle aanwijzigingen opgevolgd van Coach Frank van de Beuken.

Opmerkelijk is wel, dat er in de 2e helft 4x een 7 meter is toegekend in nog geen 15 minuten voor Eurotech Bevo. Dit is echt opmerkelijk !!! De vervangende/opgeroepen scheidsrechter, reageerde hier helaas te laat op zodat diverse overtredingen aan hem voor voorbij zijn gegaan.

 

Conclusie: Swift2000 B1 had echt een "off day", hiervan hebben wij geprofiteerd met ons aanvallend spel en terecht gewonnen !!!!

 

Scores: Niels 10x, Jens 5x, Jeroen 3x, Pim 3x, Noud en Giel 1x. Stops Ramiro 4x

 

Heren, Eurotech Bevo B1 ,op naar de Feestdagen, het Bruurs Toernooi 2011 en natuurlijk het LHD Clinic 2011 !!!!!!

 

Swift B1 2000, jullie weten dat jullie beter kunnen,,,show it !!!

 

Mochten wij jullie niet meer ontmoeten,wensen wij jullie een zalig kerstfeest toe en een knallend 2012 toe!!!