Nieuws

Bericht 11 t/m 20 van in totaal 47 berichten.

lees meer

Targos Bevo A1 strijdt om Nederlands kampioenschap

04 mei 2015

Op 9 mei neemt het heren A team van Targos Bevo HC deel aan het Nederlands kampioenschap in de Sporthallen Zuid te Amsterdam.

lees meer

Nederlandse Kampioenschappen Targos Bevo Heren A 2015

21 april 2015

Op zaterdag 9 mei gaan onze mannen de strijd aan om het Nederlands Kampioenschap tijdens het NK te Amsterdam. Dit toernooi wordt zoals elk jaar gespeeld in de Sporthallen Zuid in Amsterdam.

lees meer

Heren A sluit competitie succesvol af

31 maart 2015

Voor de mannen van coach Rob van Bokhoven stond afgelopen zondagmiddag de laatste competitiewedstrijd op het programma. Tegenstander Tachos uit Waalwijk was te gast in De Heuf.

lees meer

Sterke wedstrijd Heren A tegen Olympia '89

09 maart 2015

Afgelopen zaterdagavond stond de vierde en laatste competitiewedstrijd tussen de Heren A van Targos Bevo Hc en Olympia 89 uit Oss op het progamma. In de Mondriaanhal in Oss begonnen de mannen van trainer / coach Rob van Bokhoven te gemakkelijk aan het duel.

lees meer

Heren A verslaat E.M.M

02 maart 2015

De vierde competitieontmoeting met E.M.M uit Middelburg stond afgelopen zondagmiddag op het programma in De Heuf. De voorgaande drie ontmoetingen hadden de Bevo-mannen geen moeite met de Middelburgers.

lees meer

Heren A verslaat Tachos met ruime cijfers

23 februari 2015

Voor de mannen van trainer/coach Rob van Bokhoven stond in Waalwijk afgelopen zondag de inhaalwedstrijd tegen Tachos op het programma.

lees meer

Heren A neemt revanche op Olympia '89

21 januari 2015

Met de derde ontmoeting tussen beide ploegen stond er, gezien de stand, veel op het spel. De eerste wedstrijd in de Heuf werd gewonnen door Bevo met 30-19. De uitwedstrijd ging echter verloren met 29-28.

lees meer

Heren A wint met overtuiging in Middelburg

11 januari 2015

Zondagmiddag waren de mannen van trainer/coach Rob van Bokhoven te gast bij E.M.M. in Middelburg. Na een behoorlijke reis klonk het beginsignaal in Sporthal De Sprong iets later dan gepland vanwege het uitlopen van de voorafgaande wedstrijden Na een ruststand van 8-11 won Heren A uiteindelijk de wedstrijd met 15-27.

lees meer

Uitslagen Bevo Hc A-jeugdkersttoernooi

27 december 2014

Traditioneel vindt daags na kerst het Bevo Hc A-jeugdkersttoernooi plaats. Net als voorgaande edities strijden de beste A-jeugdteams van Nederland om de toernooizege.

lees meer

Heren A keeper Rick van Goor ware plaag voor Olympia '89

13 oktober 2014

Voor de eerste thuiswedstrijd van Heren A kwam Olympia '89 op bezoek in De Heuf te Panningen. De Ossenaren kwamen hoopvol naar Panningen om met 2 punten huiswaarts te keren.