Nieuws

Bericht 11 t/m 20 van in totaal 26 berichten.

lees meer

Breaking news: Polva Serviti vervangt team Angola

22 december 2016

De organisatie van de Limburgse Handbal Dagen heeft Põlva Serviti uit Estland toegevoegd aan de line-up van de editie van 2016 als vervanger van Team Angola.

lees meer

Zuid Korea wint van verjongd Nederlands team

21 december 2016

Een sterk verjongd Nederlands team heeft woensdagavond een nederlaag opgelopen tegen het team van Zuid-Korea, dat volgende week deelneemt aan de Limburgse Handbal Dagen.

lees meer

Bevo Hc met twee gastspelers op LHD

21 december 2016

Vanwege personele problemen als gevolg van blessures van Bram Knippenbergh, Robin Jansen en Niek Jordens heeft trainer Harold Nusser van Targos/Bevo Hc een aantal gastspelers uitgenodigd om de ploeg te versterken tijdens de Limburgse Handbal Dagen.

lees meer

Ambassadeur Zuid-Korea komt zijn land aanmoedigen

01 december 2016

Hoog bezoek tijdens de Limburgse Handbal Dagen! Niemand minder dan de Zuid-Koreaanse ambassadeur Jong-Hyun Choe komt naar Sittard-Geleen om "zijn" mannen aan te moedigen.

lees meer

Zuid-Korea bereidt zich in Nederland voor op LHD 2016

14 november 2016

De ploegen die aan de Limburgse Handbal Dagen gaan deelnemen beseffen dat ze aan een van de oudste en meest prestigieuze club handbaltoernooien van Europa gaan deelnemen en niet naar Limburg komen om zomaar wat te kunnen freewheelen.

lees meer

Kaartverkoop gestart, poule-indeling bekend

12 november 2016

Dit weekend is de voorverkoop gestart van de tickets voor de Limburgse Handbal Dagen (LHD), die van 27 t/m 29 december plaatsvinden in sporthal Fitland XL in Sittard-Geleen. Tevens staat de poule-indeling online.

lees meer

Limburg levert twee scheidsrechterskoppels

05 november 2016

Tijdens de 29e editie van de Limburgse Handbal Dagen (LHD) maken opnieuw twee Limburgse scheidsrechters hun debuut.

lees meer

DHB nomineert ervaren koppel Thöne / Zupanovic

01 november 2016

Het koppel Martin Thöne en Marijo Zupanovic maakt reeds vele jaren deel uit van het 'Elitekader' en de referees uit Berlijn hebben bijna 400 wedstrijden op het hoogste niveau gefloten.

lees meer

Franse scheidsrechters debuteren op LHD

10 oktober 2016

De ‘Fédération Française de Handball (FFH) is dermate tevreden met de ontwikkeling en begeleiding van ‘haar’ scheidsrechters tijdens de LHD dat men wederom een jong internationaal koppel heeft genomineerd.

lees meer

Nationaal handbalteam Angola naar LHD 2016

01 oktober 2016

Met de bevestiging van het nationale handbalteam van Angola is het deelnemersveld van de 29e Limburgse Handbal Dagen (LHD) compleet.