Nieuws

Bericht 71 t/m 80 van in totaal 605 berichten.

lees meer

Voorbeschouwing: JMS Hurry-up - Herpertz Bevo Hc

14 oktober 2017

De heren van Herpertz Bevo Hc mogen aanstaande zaterdag voor de 3de keer dit seizoen een verre busrit maken. Dit keer is in Zwartemeer het team van JMS/Hurry-up de tegenstander.

lees meer

Bijna perfecte voorstelling Herpertz Bevo Hc

08 oktober 2017

PANNINGEN- In de 3e thuiswedstrijd van het nog prille BENE-league seizoen heeft Herpertz Bevo Hc op indrukwekkende wijze afgerekend met Callant Tongeren.

lees meer

Nick de Kuyper: Even terug op het oude nest

06 oktober 2017

Na het verlies in Volendam gaat Herpertz Bevo Hc weer op zoek naar 2 punten. Tegenstander in sporthal de Heuf is het Belgische Callant/Tongeren. Tongeren, dat vorige week tegen Lions bijna voor een stunt zorgde, is erop gebrand om de punten uit Panningen mee te nemen.

lees meer

Onnodige eerste nederlaag Herpertz Bevo Hc

01 oktober 2017

PANNINGEN- Herpertz Bevo Hc heeft de eerste nederlaag in de BENE league te pakken. In Volendam gingen de mannen van trainer Jo Smeets met 31-28 ten onder tegen Kras Volendam, dat de derde plaats van de Panningse ploeg heeft overgenomen.

lees meer

Pim Augustinus: Een spannende pot in Volendam

29 september 2017

Tegen KV Sasja een bloedstollende wedstrijd. Hoe heb jij die wedstrijd ervaren? Ik denk zoals het publiek dat ook heeft ervaren, een spannende pot tot letterlijk de laatste minuut.

lees meer

Programma Bevo teams

28 september 2017

Zaterdag 30 september: 19:00: Kras/Volendam - Herpertz Bevo Hc Een treffen tussen twee teams met ambities. Kan Herpertz Bevo de stijgende lijn voortzetten?

lees meer

Herpertz Bevo Hc in slotfase voorbij HV Sasja

24 september 2017

PANNINGEN - Herpertz Bevo Hc en HV Sasja hebben in De Heuf een wedstrijd met vele gezichten afgewerkt. Lang zag het er naar uit dat de Belgen met de winst naar Antwerpen zouden afreizen. Echter na het uitvallen van routinier Kevin Jacobs bij de gasten kon een conditioneel beter Herpertz Bevo Hc de zege naar zich toetrekken.

lees meer

Niek Jordens: Seizoensstart een goed vervolg geven

22 september 2017

Vooruitblik met cirkelspeler Niek Jordens van Herpertz Bevo Hc. De Heren van Herpertz Bevo Hc wonnen afgelopen week knap in Aalsmeer met 28-29. De ploeg van Jo Smeets krijgt zaterdagavond het puntloze Sasja op bezoek.

lees meer

Kostbare eerste zegen Herpertz Bevo Hc in Aalsmeer

17 september 2017

PANNINGEN – Herpertz Bevo Hc heeft aan het langste eind getrokken in een aantrekkelijk handbalduel tegen Fiqas Aalsmeer in Aalsmeer. Na een 15-14 achterstand bij rust, won de Panningse ploeg met 29-28 in de slotminuut.

lees meer

De Livestream van de Bene-League wedstrijden worden verzorgd door Fanseat

15 september 2017

Het zal je zeker niet ontgaan zijn maar vanaf dit seizoen zal de livestream voor de BENE-League wedstrijden verzorgd worden door FanSeat.