Nieuws

Bericht 61 t/m 70 van in totaal 600 berichten.

lees meer

Herpertz Bevo Hc boekt ruime zege

05 november 2017

PANNINGEN- Herpertz Bevo Hc heeft pas na rust het dapper strijdend Wematrans Quintus bij vlagen weggespeeld. Het publiek kreeg een doelpuntrijke wedstrijd voorgeschoteld, Het werd liefst 41-31 in Pannings voordeel.

lees meer

Voorbeschouwing met Wouter Sas.

03 november 2017

Na een enerverende wedstrijd tegen LIONS en een vrij weekend hervatten de heren van Herpertz Bevo Hc zaterdag 4 november de BeneLeague. In SportArena de Heuf komt Wematrans/Quintus op bezoek.

lees meer

OCI Lions wankelt tegen Herpertz Bevo Hc

22 oktober 2017

PANNINGEN- Twee seconden voor het einde glipte de overwinning uit handen van Herpertz Bevo Hc. Toen wisten de gasten de eindstand van 29-29 op het scorebord te brengen en werd Herpertz Bevo Hc

lees meer

Voorbeschouwing Herpertz Bevo Hc – OCI LIONS.

20 oktober 2017

Voorbeschouwing Herpertz Bevo Hc – OCI LIONS. We blikken vooruit met spelverdeler Dario Polman. Allereerst hoe bevalt het om weer terug te zijn in Panningen?

lees meer

Herpertz Bevo Hc wint lastige uitwedstrijd in Zwartemeer

15 oktober 2017

PANNINGEN- Herpertz Bevo Hc heeft de lastige uitwedstrijd tegen JMS Hurry Up in Zwartemeer met 25-23 gewonnen. Gedurende de hele wedstrijd was de Panningse ploeg de dominerende ploeg.

lees meer

Voorbeschouwing: JMS Hurry-up - Herpertz Bevo Hc

14 oktober 2017

De heren van Herpertz Bevo Hc mogen aanstaande zaterdag voor de 3de keer dit seizoen een verre busrit maken. Dit keer is in Zwartemeer het team van JMS/Hurry-up de tegenstander.

lees meer

Bijna perfecte voorstelling Herpertz Bevo Hc

08 oktober 2017

PANNINGEN- In de 3e thuiswedstrijd van het nog prille BENE-league seizoen heeft Herpertz Bevo Hc op indrukwekkende wijze afgerekend met Callant Tongeren.

lees meer

Nick de Kuyper: Even terug op het oude nest

06 oktober 2017

Na het verlies in Volendam gaat Herpertz Bevo Hc weer op zoek naar 2 punten. Tegenstander in sporthal de Heuf is het Belgische Callant/Tongeren. Tongeren, dat vorige week tegen Lions bijna voor een stunt zorgde, is erop gebrand om de punten uit Panningen mee te nemen.

lees meer

Onnodige eerste nederlaag Herpertz Bevo Hc

01 oktober 2017

PANNINGEN- Herpertz Bevo Hc heeft de eerste nederlaag in de BENE league te pakken. In Volendam gingen de mannen van trainer Jo Smeets met 31-28 ten onder tegen Kras Volendam, dat de derde plaats van de Panningse ploeg heeft overgenomen.

lees meer

Pim Augustinus: Een spannende pot in Volendam

29 september 2017

Tegen KV Sasja een bloedstollende wedstrijd. Hoe heb jij die wedstrijd ervaren? Ik denk zoals het publiek dat ook heeft ervaren, een spannende pot tot letterlijk de laatste minuut.