Nieuws

Bericht 561 t/m 570 van in totaal 600 berichten.

lees meer

Bijzondere samenwerking Eurotech Bevo Hc en Prime Champ

16 juli 2011

Het lijkt rustig rond de handbalheren van Eurotech Bevo Hc. Sinds het einde van competitie is er weinig berichtgeving geweest over de ploeg van de nieuwe trainer/coach William Gommans. Schijn bedriegt echter.

lees meer

Nick de Kuyper: beste linkeropbouwer tijdens EK heren Youth

10 juli 2011

een sterk toernooi met een aantal fraaie resultaten, zijn de Heren Youth bij de Partille Cup/Open EK in Zweden als vierde geƫindigd. In de selectie waren 2 spelers van Eurotech Bevo Hc opgenomen, Jeroen van den Beucken en Nick de Kuyper.

lees meer

Professionele begeleiding handballers Eurotech Bevo Hc

31 mei 2011

Bij Eurotech Bevo Hc wordt druk gebouwd aan de toekomst. Veel aandacht gaat daarbij uit naar de samenstelling van de spelersgroep die komend seizoen in de hereneredivisie actief zal zijn.

lees meer

Jong Oranje-speler naar Eurotech Bevo Hc

24 mei 2011

Rustig leek het bij Eurotech Bevo Hc in de weken na het laatste competitieduel. De schijnt bedriegt echter, want achter de schermen wordt hard gewerkt om de ambities voor de komende seizoenen waar te maken.

lees meer

Eurotech Bevo Hc neemt waardig afscheid

18 april 2011

Afgelopen zaterdag stond voor de heren van Eurotech Bevo Hc de seizoensafsluiting op het programma. Na 23 wedstrijden met 9 nederlagen, 1 gelijkspel en 13 overwinningen, waren de Heldenaren vast voornemens om het laatste duel in winst om te zetten.

lees meer

Konitz neemt afscheid met zege

16 april 2011

De handbalmannen van Eurotech Bevo Hc hebben hun laatste wedstrijd van de nacompetitie eenvoudig met 34-23 gewonnen van HAR&O.

lees meer

William Gommans terug op het oude nest

14 april 2011

Eurotech Bevo Hc heeft een nieuwe trainer gevonden voor het heren handbalteam. Opvolger voor trainer/coach Piotr Konitz, van wie komende zaterdag in het slotduel tegen HA R&O afscheid wordt genomen, wordt de 38-jarige William Gommans.

lees meer

Soepele overwinning Eurotech Bevo Hc

11 april 2011

In de vijfde speelronde van de play-downs moesten de heren van Eurotech Bevo Hc op een ongewone zondagmiddag aan de bak. Tegenstander in de Arnhemse sporthal Elderveld was AHV Swift.

lees meer

Eurotech Bevo Hc overtuigend derby-winnaar

04 april 2011

In de vierde speelronde mocht Eurotech Bevo Hc laten zien zich terecht de beste ploeg uit de play downs te mogen noemen. Bij winst in de Noordlimburgse derby tegen Loreal zouden de Heldenaren niet meer in te halen zijn voor de concurrentie.

lees meer

Eurotech Bevo Hc veilig!

28 maart 2011

Halverwege de play down-competitie hebben de heren van Eurotech Bevo Hc zich al veilig gespeeld en zullen ook volgend seizoen uitkomen in de eredivisie. Een overwinning op het Rotterdamse HA R&O was daarvoor voldoende.