Nieuws

Bericht 561 t/m 570 van in totaal 604 berichten.

lees meer

Terugkeer ‘Tieske’ bij Eurotech Bevo Hc

04 augustus 2011

Jarenlang werd zijn naam met veel enthousiasme gescandeerd op de Bevo-tribunes. Na weer een serie reddingen bezongen de supporters hun doelman telkens weer hartstochtelijk met ‘Tieske, Tieske’.

lees meer

Eurotech Bevo Hc hunkert naar start voorbereiding

01 augustus 2011

Na een relatief lange zomerstop hunkeren de heren van handbaleredivisionist Eurotech Bevo Hc naar de start van de voorbereiding. Gebrand zijn ze om het teleurstellend verlopen vorige seizoen zo snel mogelijk te doen vergeten.

lees meer

Marijn Sinkeldam koestert hoop in dopingdrama

20 juli 2011

Een enorme schok. Zwaar aangeslagen was Marijn Sinkeldam toen hij het bericht ontving dat een dopingtest voor hem positief was uitgevallen.

lees meer

Poolse handbaltweeling naar Eurotech Bevo Hc

16 juli 2011

In de zoektocht naar versterking van de huidige spelersgroep heeft Eurotech Bevo Hc hulp gekregen van Prime Champ. Mede dankzij het Venlose bedrijf kunnen de Heldenaren beschikken over de Poolse handbaltweeling Lukasz en Andrzej Wasilek.

lees meer

Bijzondere samenwerking Eurotech Bevo Hc en Prime Champ

16 juli 2011

Het lijkt rustig rond de handbalheren van Eurotech Bevo Hc. Sinds het einde van competitie is er weinig berichtgeving geweest over de ploeg van de nieuwe trainer/coach William Gommans. Schijn bedriegt echter.

lees meer

Nick de Kuyper: beste linkeropbouwer tijdens EK heren Youth

10 juli 2011

een sterk toernooi met een aantal fraaie resultaten, zijn de Heren Youth bij de Partille Cup/Open EK in Zweden als vierde geëindigd. In de selectie waren 2 spelers van Eurotech Bevo Hc opgenomen, Jeroen van den Beucken en Nick de Kuyper.

lees meer

Professionele begeleiding handballers Eurotech Bevo Hc

31 mei 2011

Bij Eurotech Bevo Hc wordt druk gebouwd aan de toekomst. Veel aandacht gaat daarbij uit naar de samenstelling van de spelersgroep die komend seizoen in de hereneredivisie actief zal zijn.

lees meer

Jong Oranje-speler naar Eurotech Bevo Hc

24 mei 2011

Rustig leek het bij Eurotech Bevo Hc in de weken na het laatste competitieduel. De schijnt bedriegt echter, want achter de schermen wordt hard gewerkt om de ambities voor de komende seizoenen waar te maken.

lees meer

Eurotech Bevo Hc neemt waardig afscheid

18 april 2011

Afgelopen zaterdag stond voor de heren van Eurotech Bevo Hc de seizoensafsluiting op het programma. Na 23 wedstrijden met 9 nederlagen, 1 gelijkspel en 13 overwinningen, waren de Heldenaren vast voornemens om het laatste duel in winst om te zetten.

lees meer

Konitz neemt afscheid met zege

16 april 2011

De handbalmannen van Eurotech Bevo Hc hebben hun laatste wedstrijd van de nacompetitie eenvoudig met 34-23 gewonnen van HAR&O.