Nieuws

Bericht 561 t/m 570 van in totaal 570 berichten.

lees meer

Eurotech Bevo Hc kansloos in Volendam

25 oktober 2010

Voor de tweede achtereenvolgende week stond voor de heren van Eurotech Bevo Hc een duel tegen één van de topploegen uit de Nederlandse eredivisie op het programma.

lees meer

Schouderblessure houdt Bram Knippenbergh aan de kant (update 28/10)

24 oktober 2010

Nadat Ron Klemann bij Eurotech Bevo Hc een tijdelijke rustpauze heeft ingelast in verband met zijn blessure aan zijn arm moet Pioter Konitz op dezelfde positie ook Bram Knippenbergh missen.

lees meer

Eurotech Bevo Hc knokt zich uit benarde positie

18 oktober 2010

Met 3 nederlagen in de eerste 5 wedstrijden beleefde Eurotech Bevo Hc een bepaald moeizame competitiestart. Slechts 1 punt waren de Heldenaren verwijderd van de rode lantaarn-positie.

lees meer

Eurotech Bevo Hc blijft koelst in verhitte slotfase

11 oktober 2010

Na 3 achtereenvolgende nederlagen en een klassering in de kelder van de eredivisie maakte een veronzekerd Eurotech Bevo Hc zich op voor de uitwedstrijd tegen HA R&O. De jonge Heldense equipe was van slag

lees meer

Dramatisch slot voor Eurotech Bevo Hc

03 oktober 2010

Tegenover elkaar in sporthal De Heuf stonden afgelopen zaterdag twee ploegen die hunkerden naar een overwinning. Zowel FIQAS/Aalsmeer, als Eurotech Bevo Hc zijn het seizoen niet zo best gestart en hadden daarom dringend behoefte aan een succesje.

lees meer

Slap Eurotech Bevo Hc afgetroefd door Hurry Up

19 september 2010

De heren van Eurotech Bevo Hc waren gewaarschuwd. Wedstrijden in Zwartemeer horen niet geschaard te worden onder de categorie eenvoudige klussen.

lees meer

E&O blijft onneembare horde voor Eurotech Bevo Hc

12 september 2010

Drie keer eerder stonden de ploegen van Eurotech Bevo Hc en Pals Groep/E&O dit jaar al tegenover elkaar. Drie keer eerder ging de overwinning naar de Emmenaren. In het eerste treffen van het nieuwe seizoen, maakten de gasten snel duidelijk deze reeks een passend vervolg te willen geven.

lees meer

Osvaldo Gomes naar Eurotech Bevo Hc

15 augustus 2010

Net voor het sluiten van de uiterste datum voor de overschrijving heeft Osvaldo Gomes zich gemeld bij Eurotech Bevo Hc.

lees meer

Rob Killaars maakt overstap naar Eurotech Bevo Hc

25 juli 2010

De 22-jarige Rob Kilaars heeft besloten om voor het komende seizoen de overstap te naar Eurotech Bevo Hc. De linkerhoekspeler, die uitkwam voor het Venlose Loreal, wil bij Bevo nagaan waar de grenzen van zijn mogelijkheden liggen.

lees meer

Danny van Katwijk versterkt trainersstaf Eurotech Bevo Hc

19 juni 2010

Ruim een decennium geleden maakte hij als 24-jarige aanvalsleider de overstap van Tachos naar Bevo Hc. De verwachtingen waren destijds hooggespannen. Danny van Katwijk gold immers als groot talent.