Nieuws

Bericht 551 t/m 560 van in totaal 600 berichten.

lees meer

Eurotech Bevo Hc komt op het einde net te kort

11 september 2011

Zaterdagavond 10 september speelde de mannenploeg van Eurotech Bevo Hc in sporthal de Bloemhof van Aalsmeer. Tegenstander was Fiqas Aalsmeer, de ploeg die Bevo in 2009 van het landskampioenschap hield.

lees meer

Eurotech Bevo Hc wint ruim

05 september 2011

Zaterdag jl speelden de heren van Eurotech Bevo hc in een bloedhete Sport- en Evenementenhal ”de Heuf” haar eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. Tegenstander was het Rotterdamse HA R&O.

lees meer

Eurotech Bevo Hc wint ruim van Eynatten

29 augustus 2011

Zaterdag jl. speelde Eurotech Bevo hc zijn laatste wedstrijd in de voorbereidingen wel tegen het Belgische Eynatten, dat onder leiding staat van oud- bondscoach Pim Rietbroek. De wedstrijd werd in de eigen Sport- en evenementenhal “De Heuf” afgewerkt.

lees meer

Nuttige oefenweekend voor Eurotech Bevo

22 augustus 2011

De mannenploeg van Eurotech Bevo hc heeft een nuttig oefenweekend afgewerkt.

lees meer

Eurotech Bevo Hc kan nog niet winnen

15 augustus 2011

Na een eerdere 29-32 nederlaag tegen Belgisch kampioen Initia Hasselt kon Eurotech Bevo Hc ook dit weekend nog niet tot winst komen.

lees meer

Toch weer Leenen bij Eurotech Bevo Hc

04 augustus 2011

Met het vertrek van doelman Bart en speler Roel leek de naam Leenen uit de teamopgave van Eurotech Bevo Hc te gaan verdwijnen. Niets is echter minder waar.

lees meer

Terugkeer ‘Tieske’ bij Eurotech Bevo Hc

04 augustus 2011

Jarenlang werd zijn naam met veel enthousiasme gescandeerd op de Bevo-tribunes. Na weer een serie reddingen bezongen de supporters hun doelman telkens weer hartstochtelijk met ‘Tieske, Tieske’.

lees meer

Eurotech Bevo Hc hunkert naar start voorbereiding

01 augustus 2011

Na een relatief lange zomerstop hunkeren de heren van handbaleredivisionist Eurotech Bevo Hc naar de start van de voorbereiding. Gebrand zijn ze om het teleurstellend verlopen vorige seizoen zo snel mogelijk te doen vergeten.

lees meer

Marijn Sinkeldam koestert hoop in dopingdrama

20 juli 2011

Een enorme schok. Zwaar aangeslagen was Marijn Sinkeldam toen hij het bericht ontving dat een dopingtest voor hem positief was uitgevallen.

lees meer

Poolse handbaltweeling naar Eurotech Bevo Hc

16 juli 2011

In de zoektocht naar versterking van de huidige spelersgroep heeft Eurotech Bevo Hc hulp gekregen van Prime Champ. Mede dankzij het Venlose bedrijf kunnen de Heldenaren beschikken over de Poolse handbaltweeling Lukasz en Andrzej Wasilek.