Nieuws

Bericht 551 t/m 560 van in totaal 570 berichten.

lees meer

Ondanks sterk begin geen punten voor Eurotech Bevo Hc

23 januari 2011

a het teleurstellende optreden tegen HA R&O, dat resulteerde in een verlies van 2 kostbare punten, is de situatie precair geworden voor de heren van Eurotech Bevo Hc.

lees meer

Heren Eurotech Bevo Hc starten jaar in mineur

17 januari 2011

Na ruim een maand eredivisiepauze, waarin de heren van Eurotech Bevo Hc wel in actie kwamen tijdens de BeNeLux-competie en de Limburgse HandbalDagen, stond afgelopen weekend de eerste speelronde van het nieuwe jaar op het programma.

lees meer

Geen punten, wel tevredenheid bij Eurotech Bevo Hc

31 december 2010

Eredivisie, BeNeLux-competitie en dan ook nog Limburgse HandbalDagen. Het leek vooraf een beetje teveel van het goede voor de jonge, door blessures behoorlijk uitgedunde spelersgroep van Eurotech Bevo Hc.

lees meer

Lange reis zonder punten voor Eurotech Bevo Hc

20 december 2010

Na een aantal zware wedstrijden in de competitie, waarvan de meeste het predikaat finale verdienden met het oog op de strijd om het play off-ticket, moesten de heren afgelopen weekend de focus richten op de BeNeLux-liga.

lees meer

Eurotech Bevo Hc bewijst zichzelf slechte dienst

12 december 2010

De 13de speelronde is voor de heren van Eurotech Bevo Hc niet bepaald een gelukkige geworden. Op het programma stond immers een vooraf al cruciaal bestempeld duel dat na afloop een bijzonder nadelig eindresultaat kende.

lees meer

Eurotech Bevo Hc pakt belangrijke punten

06 december 2010

Sleutelduel. Zo oordeelden zowel Hurry Up-coach Joop Fiege, als Piotr Konitz, coach van Eurotech Bevo Hc, over het onderlinge duel van hun ploegen in de 12de speelronde van de competitie.

lees meer

Eurotech Bevo Hc laat overwinning glippen

29 november 2010

De strijd om de play off-plaatsen is hevig. Maar liefst 5 ploegen zijn in de race voor slechts 4 tickets. Voor de heren van Eurotech Bevo Hc speelde het vervolg van de spannende stoelendans zich afgelopen weekend af in Emmen.

lees meer

Eurotech Bevo Hc weet Quintus niet nogmaals te verrassen

22 november 2010

In de hevige strijd om de play off-tickets heeft Eurotech Bevo Hc een gevoelige tik moeten incasseren. Tegen concurrent Quintus, die eerder in het seizoen nog zo verrassend in eigen huis verslagen werd, liepen de mannen van Piotr Konitz dit keer tegen een nederlaag aan.

lees meer

Eurotech Bevo Hc krijgt hulp van boven

15 november 2010

De mannen van Eurotech Bevo Hc beleefden een moeizame start van de competitie. Blessures en pech achtervolgden de Heldenaren en het spel was niet altijd best.

lees meer

Eurotech Bevo Hc rukt op naar linker rijtje

08 november 2010

Voor de ploegen van Eurotech Bevo Hc en Loreal stond afgelopen weekend een belangrijk duel op het programma.