Nieuws

Bericht 541 t/m 550 van in totaal 607 berichten.

lees meer

ABC Braga legt beslag op plaats 5

29 december 2011

Lange tijd kende het duel om de 5de plaats tussen ABC Braga en HC West een weinig spannend verloop. Al meteen in de beginminuten maakten de Portugezen hun plannen duidelijk.

lees meer

Eurotech Bevo Hc blijft in de race

28 december 2011

De vraag was hoe de mannen van Eurotech Bevo Hc de kater van de openingswedstrijd verwerkt hadden. Met nog maar 10 seconden op de klok moesten ze toestaan dat Volendam de winnende treffer liet aantekenen.

lees meer

Winst Eurotech Bevo Hc bij voorbereiding op LHD

18 december 2011

Als voorbereiding op de 24ste editie van de Limburgse HandbalDagen speelden de heren van Eurotech Bevo Hc op vrijdag 16 december een oefenwedstrijd tegen het Poolse Wolsztyniak.

lees meer

Indrukwekkende wederopstanding Eurotech Bevo Hc

12 december 2011

Na een bijzonder sterk slot van de eerste competitiehelft, met onverwachte punten tegen favoriet geachte tegenstanders, volgde een belabberde start van de tweede competitiehelft.

lees meer

Gedeeltelijk herstel Eurotech Bevo Hc

05 december 2011

Het motto was uithuilen en opnieuw beginnen. Na 2 achtereenvolgende nederlagen tegen ploegen die lager op de ranglijst te vinden waren, was het de grote vraag of de heren van Eurotech Bevo Hc hierin geslaagd waren en zich hadden weten te herstellen.

lees meer

Eurotech Bevo Hc opent LHD 2011 tegen Volendam

30 november 2011

Kort na het bekend worden van de komst van RK Poreč als laatste deelnemer aan de Limburgse Handbal Dagen 2011, heeft de toernooiorganisatie de groepsindeling en het wedstrijdschema bekend gemaakt.

lees meer

Wisselvalligheid nekt Eurotech Bevo Hc

27 november 2011

Hoge pieken, diepe dalen. Daardoor wordt het spel van Eurotech Bevo Hc dit seizoen gekenmerkt. Overwinningen tegen hoogvliegers als Volendam, de Lions en Quintus enerzijds staan in schril contrast met nederlagen tegen HA R&O en Aalsmeer anderzijds.

lees meer

Eurotech Bevo Hc verslikt zich in HA R&O

21 november 2011

Veel indruk hadden de heren van Eurotech Bevo Hc in de afgelopen weken gemaakt. Drie overwinningen op rij tegen alles behalve de minste tegenstanders.

lees meer

Quintus laat scoren na

14 november 2011

Vijf strafworpen missen en nog twee handenvol andere vrije kansen. Het was een avond waarop alles voor de Heulse ploeg tegen zat.

lees meer

Eurotech Bevo Hc blijft maar stunten

14 november 2011

De heren van Eurotech Bevo Hc blijven maar stunten. Na zeges op landskampioen Volendam en titelkandidaat Lions volgde afgelopen weekend een overtuigend optreden tegen de nummer 2 van de ranglijst, Quintus.