Nieuws

Bericht 531 t/m 540 van in totaal 543 berichten.

lees meer

Eurotech Bevo Hc weet Quintus niet nogmaals te verrassen

22 november 2010

In de hevige strijd om de play off-tickets heeft Eurotech Bevo Hc een gevoelige tik moeten incasseren. Tegen concurrent Quintus, die eerder in het seizoen nog zo verrassend in eigen huis verslagen werd, liepen de mannen van Piotr Konitz dit keer tegen een nederlaag aan.

lees meer

Eurotech Bevo Hc krijgt hulp van boven

15 november 2010

De mannen van Eurotech Bevo Hc beleefden een moeizame start van de competitie. Blessures en pech achtervolgden de Heldenaren en het spel was niet altijd best.

lees meer

Eurotech Bevo Hc rukt op naar linker rijtje

08 november 2010

Voor de ploegen van Eurotech Bevo Hc en Loreal stond afgelopen weekend een belangrijk duel op het programma.

lees meer

Eurotech Bevo Hc kansloos in Volendam

25 oktober 2010

Voor de tweede achtereenvolgende week stond voor de heren van Eurotech Bevo Hc een duel tegen één van de topploegen uit de Nederlandse eredivisie op het programma.

lees meer

Schouderblessure houdt Bram Knippenbergh aan de kant (update 28/10)

24 oktober 2010

Nadat Ron Klemann bij Eurotech Bevo Hc een tijdelijke rustpauze heeft ingelast in verband met zijn blessure aan zijn arm moet Pioter Konitz op dezelfde positie ook Bram Knippenbergh missen.

lees meer

Eurotech Bevo Hc knokt zich uit benarde positie

18 oktober 2010

Met 3 nederlagen in de eerste 5 wedstrijden beleefde Eurotech Bevo Hc een bepaald moeizame competitiestart. Slechts 1 punt waren de Heldenaren verwijderd van de rode lantaarn-positie.

lees meer

Eurotech Bevo Hc blijft koelst in verhitte slotfase

11 oktober 2010

Na 3 achtereenvolgende nederlagen en een klassering in de kelder van de eredivisie maakte een veronzekerd Eurotech Bevo Hc zich op voor de uitwedstrijd tegen HA R&O. De jonge Heldense equipe was van slag

lees meer

Dramatisch slot voor Eurotech Bevo Hc

03 oktober 2010

Tegenover elkaar in sporthal De Heuf stonden afgelopen zaterdag twee ploegen die hunkerden naar een overwinning. Zowel FIQAS/Aalsmeer, als Eurotech Bevo Hc zijn het seizoen niet zo best gestart en hadden daarom dringend behoefte aan een succesje.

lees meer

Slap Eurotech Bevo Hc afgetroefd door Hurry Up

19 september 2010

De heren van Eurotech Bevo Hc waren gewaarschuwd. Wedstrijden in Zwartemeer horen niet geschaard te worden onder de categorie eenvoudige klussen.

lees meer

E&O blijft onneembare horde voor Eurotech Bevo Hc

12 september 2010

Drie keer eerder stonden de ploegen van Eurotech Bevo Hc en Pals Groep/E&O dit jaar al tegenover elkaar. Drie keer eerder ging de overwinning naar de Emmenaren. In het eerste treffen van het nieuwe seizoen, maakten de gasten snel duidelijk deze reeks een passend vervolg te willen geven.