Nieuws

Bericht 521 t/m 530 van in totaal 600 berichten.

lees meer

Eurotech Bevo Hc naar halve finales!

14 maart 2012

De heren van Eurotech Bevo Hc hebben zich dankzij een 19-21 overwinning op Quintus geplaatst voor de halve finales van het bekertoernooi.

lees meer

Eurotech Bevo Hc stunt tegen Hurry Up

12 maart 2012

De heren van Eurotech Bevo Hc eindigden de reguliere competitie met een grote kater, maar begonnen de play offs als een tijger. De Heldenaren hadden zich voor het eerste duel in de strijd om het kampioenschap veel voorgenomen.

lees meer

De play offs gaan beginnen!

08 maart 2012

Wij gaan er voor, u ook? Laat de Heuf ontploffen komende zaterdag! Kijk en luister naar interviews en voorbeschouwingen.

lees meer

Eurotech Bevo Hc eindigt competitie in mineur

27 februari 2012

Veel teleurgestelde gezichten in sporthal De Heuf na afloop van het laatste duel uit de reguliere competitie. Een matig spelende thuisploeg had zojuist verdiend verloren van Quintus.

lees meer

Tandenloos Eurotech Bevo Hc kopje onder

19 februari 2012

De vele in Carnavalsstemming verkerende Bevo-supporters kregen in de derby tegen Lions een teleurstellend optreden van hun helden voorgeschoteld.

lees meer

Eurotech Bevo Hc soeverein naar bekerwinst

17 februari 2012

De heren van Eurotech Bevo Hc hebben zich soeverein geplaatst voor de kwartfinales van het bekertoernooi.

lees meer

Heilige vuur ontbreekt bij Eurotech Bevo Hc

13 februari 2012

De zekerheid dat het ticket voor de play offs hen niet meer kan ontgaan lijkt het spel van de heren van Eurotech Bevo Hc geen goed te doen.

lees meer

Eurotech Bevo Hc verzekerd van play offs

01 februari 2012

Zonder zelf in actie te komen hebben de heren van Eurotech Bevo Hc een plaats in de play offs zeker gesteld. Afgelopen dinsdag slaagde Quintus er immers niet in om het kunststukje van de Bevo-mannen te herhalen.

lees meer

Eurotech Bevo Hc op drempel van play offs

29 januari 2012

Nog 1 punt hebben de mannen van Eurotech Bevo Hc nodig om zich te verzekeren van een plaats in de play offs en wat zou indrukwekkender zijn, dan dat ene punt te pakken op bezoek bij regerend landskampioen en huidig koploper Kras/Volendam.

lees meer

Eurotech Bevo Hc stunt in Zwartemeer

29 januari 2012

De heren van Eurotech Bevo Hc zijn het nieuwe jaar indrukwekkend begonnen. In het eerste duel na de winterstop, thuis tegen Hellas, werd weliswaar nog niet geweldig gespeeld, maar wel gewonnen.