Nieuws

Bericht 511 t/m 520 van in totaal 600 berichten.

lees meer

Eurotech Bevo Hc wint 4 punten-duel

15 april 2012

Op de dag dat de vijfde speelronde van de heren play-offs geprogrammeerd stond, ontkwam het supporterslegioen van Eurotech Bevo Hc er niet aan om zich op te splitsen.

lees meer

Weer ‘net niet’ voor Heren Juniors

09 april 2012

Na de nipt verloren, maar uitstekend gespeelde partij van gisteren tegen Duitsland, waren vandaag alle ogen gericht op de ontmoeting met Tsjechië. Zouden de Marijn, Nick Daan en Jeroen de goede lijn doorzetten en een goede stap richting het EK in Turkije kunnen maken?

lees meer

Spelers Eurotech Bevo Hc geselecteerd

06 april 2012

Voor het EK-kwalificatietoernooi in Duitsland hebben de bondscoaches Joop Fiege en Harrie Weerman drie spelers van Eurotech Bevo Hc opgeroepen voor het juniorenteam.

lees meer

Eurotech Bevo Hc ten onder in laatste kwartier

02 april 2012

Of de heren van Eurotech Bevo Hc zich hadden hersteld van de thuisnederlaag tegen Volendam was de grote vraag voorafgaand aan de Limburgse derby tegen de Lions.

lees meer

“Adieu Ron”

30 maart 2012

Ron stopt ermee, hij geeft de pijp aan Maarten. Na 15 jaar in het eerste team van BEVO vindt hij het wel welletjes en gaat hij zich op andere zaken richten.

lees meer

Play offs 2012 - Pim Augustinus over de Limburgse derby!

28 maart 2012

Kijk en luister naar Pim Augustinus over de kansloze nederlaag tegen Volendam en zijn blik op de cruciale derby in en tegen de Limburg Lions.

lees meer

Volendam trakteert Eurotech Bevo Hc op gala-voorstelling

26 maart 2012

Na 2 overwinningen in de play-offs en een zege in het bekertoernooi verkeerden de heren van Eurotech Bevo Hc in een roes. De ploeg van coach William Gommans was niet meer terug te herkennen na het teleurstellende competitieslot en speelde gepassioneerd en vol zelfvertrouwen.

lees meer

Play offs 2012 - Jeroen van den Beucken over de volgende uitdaging

20 maart 2012

Kijk en luister naar Jeroen van den Beucken over de knappe uitwinst op E&O en zijn visie op de confrontatie met Volendam.

lees meer

Eurotech Bevo Hc ook in Emmen niet te stoppen

19 maart 2012

De heren van Eurotech Bevo Hc kenden een beroerd slot van de reguliere competitie. Teleurstellend spel en drie achtereenvolgende nederlagen hadden de verwachtingen voor de nacompetitie behoorlijk getemperd.

lees meer

Play offs 2012 - Nick de Kuyper over de volgende uitdaging

14 maart 2012

Kijk en luister naar Nick de Kuyper over de verrassende winst op Hurry Up en zijn visie op de clash met E&O. Blijf de ploeg volgen en steunen in hun strijd!