Nieuws

Bericht 491 t/m 500 van in totaal 604 berichten.

lees meer

Eurotech Bevo Hc haakt aan

25 november 2012

Na een speelvrij weekend stond voor de heren van Eurotech Bevo Hc een duel op het programma dat richtingbepalend leek te worden.

lees meer

Eurotech Bevo Hc kan weer winnen

12 november 2012

Bij Eurotech Bevo Hc wordt vanaf begin van het nieuwe seizoen hard gewerkt aan aanpassing van het tactisch concept. Dit om de ploeg klaar te stomen voor toekomstige opdrachten. De ingrijpende veranderingen verlopen tot dusver niet zonder horten en stoten.

lees meer

Eurotech Bevo Hc kan tij nog niet keren

29 oktober 2012

De heren van Eurotech Bevo Hc zijn sinds de 3 weken durende speelpauze, eerder dit seizoen, zichzelf niet meer. Na 3 knappe overwinningen op rij werd na de pauze geen punt meer binnengehaald.

lees meer

Nick de Kuyper geselecteerd in Oranje

19 oktober 2012

Het eerste wapenfeit voor Bert Bouwer, de nieuwe ad interim bondscoach bij de nationale herenselectie, is een tweetal zware kwalificatiewedstrijden voor het EK van 2014. Nick de Kuyper is in ieder geval van de partij.

lees meer

Eurotech Bevo Hc mist teveel kansen

15 oktober 2012

De voortekenen voor het thuisduel tegen Hurry Up waren niet zo best voor de mannen van de Eurotech Bevo Hc. De gasten uit Drenthe hadden immers een week eerder laten zien in prima vorm te verkeren door regerend landskampioen Volendam te verslaan.

lees meer

Eurotech Bevo Hc verspeelt ongeslagen status

08 oktober 2012

De heren van Eurotech Bevo Hc reisden afgelopen zaterdag als ongeslagen koploper naar Kwintsheul om het op te nemen tegen Quintus.

lees meer

Pim Augustinus genomineerd als beste speler

17 september 2012

Onlangs zijn de nominaties bekend gemaakt voor de beste spelers van de Nederlandse handbaleredivisie in het seizoen 2011-2012. Voor de positie van beste rechteropbouwer zijn spelers genomineerd, onder wie een speler van Eurotech Bevo Hc.

lees meer

Eurotech Bevo Hc blijft aan kop

16 september 2012

Als de mannen van Eurotech Bevo Hc in de eigen handbalarena bezoek krijgen van FIQAS/Aalsmeer, dan weten de toeschouwers al dat ze zich op kunnen maken voor een spannend avondje.

lees meer

Winst zonder franje voor Eurotech Bevo Hc

10 september 2012

Na de winst in het openingsduel tegen E&O reisden de mannen van Eurotech Bevo Hc afgelopen weekend met zelfvertrouwen naar Arnhem. Daar stond de ontmoeting gepland tegen AHV Swift, de ploeg die vorig seizoen ternauwernood degradatie wist te ontlopen.

lees meer

Spectaculaire competitiestart Eurotech Bevo Hc

03 september 2012

Op zaterdag 1 september stond de competitie-opening van de handbaleredivisie op het programma. Te gast in de Panningse sporthal De Heuf was de nummer 4 van het afgelopen seizoen, de ploeg die de Bevo-mannen de weg naar de BeNeLux-liga versperde, het Drentse E&O.