Nieuws

Bericht 491 t/m 500 van in totaal 608 berichten.

lees meer

Herboren Eurotech Bevo Hc pakt laatste strohalm

24 december 2012

Na de recente nederlagen tegen de directe concurrenten E&O en Aalsmeer was voor de heren van Eurotech Bevo Hc duidelijk dat een succes dringend noodzakelijk was.

lees meer

Eurotech Bevo Hc en William Gommans beëindigen samenwerking

18 december 2012

In goed overleg hebben Eurotech Bevo Hc en herencoach William Gommans besloten om hun samenwerking geen vervolg te geven.

lees meer

Eurotech Bevo Hc stelt teleur in Aalsmeer

16 december 2012

Voor de heren van Eurotech Bevo Hc stond in speelronde 12 een cruciaal duel op het programma. De mannen moesten namelijk op bezoek bij het één plaats hoger geklasseerde Aalsmeer.

lees meer

Eurotech Bevo Hc komt net tekort

03 december 2012

Aan het begin van de tweede competitiehelft wachtte de heren van de Eurotech Bevo Hc een gedreven tegenstander.

lees meer

Eurotech Bevo Hc haakt aan

25 november 2012

Na een speelvrij weekend stond voor de heren van Eurotech Bevo Hc een duel op het programma dat richtingbepalend leek te worden.

lees meer

Eurotech Bevo Hc kan weer winnen

12 november 2012

Bij Eurotech Bevo Hc wordt vanaf begin van het nieuwe seizoen hard gewerkt aan aanpassing van het tactisch concept. Dit om de ploeg klaar te stomen voor toekomstige opdrachten. De ingrijpende veranderingen verlopen tot dusver niet zonder horten en stoten.

lees meer

Eurotech Bevo Hc kan tij nog niet keren

29 oktober 2012

De heren van Eurotech Bevo Hc zijn sinds de 3 weken durende speelpauze, eerder dit seizoen, zichzelf niet meer. Na 3 knappe overwinningen op rij werd na de pauze geen punt meer binnengehaald.

lees meer

Nick de Kuyper geselecteerd in Oranje

19 oktober 2012

Het eerste wapenfeit voor Bert Bouwer, de nieuwe ad interim bondscoach bij de nationale herenselectie, is een tweetal zware kwalificatiewedstrijden voor het EK van 2014. Nick de Kuyper is in ieder geval van de partij.

lees meer

Eurotech Bevo Hc mist teveel kansen

15 oktober 2012

De voortekenen voor het thuisduel tegen Hurry Up waren niet zo best voor de mannen van de Eurotech Bevo Hc. De gasten uit Drenthe hadden immers een week eerder laten zien in prima vorm te verkeren door regerend landskampioen Volendam te verslaan.

lees meer

Eurotech Bevo Hc verspeelt ongeslagen status

08 oktober 2012

De heren van Eurotech Bevo Hc reisden afgelopen zaterdag als ongeslagen koploper naar Kwintsheul om het op te nemen tegen Quintus.