Nieuws

Bericht 461 t/m 470 van in totaal 607 berichten.

lees meer

Nieuwe keeperstrainer voor Eurotech Bevo Hc

04 juli 2013

Jean Last is de nieuwe naam in de trainersstaf van Eurotech Bevo Hc voor het komende seizoen. De 53-jarige geboren Gelenaar is momenteel werkzaam bij de Handbalacademie.

lees meer

Veel Bevo-spelers geselecteerd voor Oranje

01 juli 2013

Verscheidene Bevo-spelers zijn geselecteerd voor de Oranje selecties U19 en U21. De Jong Oranje U21-ploeg speelt het WK-toernooi in Bosnië-Hercegovina. De beste Nederlandse handballers tot 19 jaar gaan deelnemen aan de European Open in Zweden.

lees meer

Sabbatical voor Marijn Sinkeldam

01 juli 2013

In januari was hij nog een belangrijke pion in het team van Jong Oranje U21 dat zich zo knap kwalificeerde voor het WK in Bosnië-Hercegovina. Onlangs sloeg echter het noodlot voor hem toe. Aan de vooravond van het WK-toernooi raakte Marijn Sinkeldam ernstig geblesseerd tijdens een training met de Oranje U21-selectie.

lees meer

Bram Knippenbergh blijft bij Eurotech Bevo Hc

21 juni 2013

Met de vakantieperiode in zicht wordt bij Eurotech Bevo Hc nog hard gewerkt om aan de gewenste selectie voor het nieuwe seizoen invulling te geven. Meervoudig jeugdinternational Bram Knippenbergh heeft zijn ja-woord gegeven.

lees meer

Eurotech Bevo Hc neemt afscheid van Rob Killaars

13 juni 2013

Eurotech Bevo Hc heeft na afloop van het oefenduel tegen RedRag/Tachos afscheid genomen van Rob Killaars.

lees meer

Wegen van Eurotech Bevo Hc en Niek Kuik scheiden

06 juni 2013

Vorig jaar begon de toen pas 20-jarige Niek Kuik aan een nieuw avontuur. Na 2 seizoenen E&O maakte hij de overstap naar Limburg, om daar bij Eurotech Bevo Hc als opbouwspeler aan de slag te gaan.

lees meer

Captain Pim Augustinus blijft bij Eurotech Bevo Hc

28 mei 2013

De heren van Eurotech Bevo Hc worden ook in het nieuwe seizoen aangevoerd door Pim Augustinus. De 24-jarige opbouwspeler stond nadrukkelijk in de belangstelling van andere clubs.

lees meer

Doelman Bart Ravensbergen naar Eurotech Bevo Hc

24 mei 2013

Zijn loopbaan als handballer begon ooit in Voorschoten. Bij HVV ’70 speelde hij tot zijn 17de en maakte daarbij deel uit van een bijzonder sterke lichting. Zo sterk dat dit grotere clubs in de regio niet kon ontgaan.

lees meer

Opnieuw Oranje-talent naar Eurotech Bevo Hc

23 mei 2013

Na de eerdere komst van Dario Polman en Robin Jansen hebben de heren van Eurotech Bevo Hc zich opnieuw met een talentvolle speler uit het Oranje-nest versterkt. Vanaf komend seizoen zal Dennis Vlijm deel uitmaken van de Heldense equipe.

lees meer

Nick de Kuyper kiest voor ambitie Eurotech Bevo Hc

22 mei 2013

Diverse ploegen uit binnen- en buitenland waren in hem geïnteresseerd en probeerden hem te verleiden tot een overstap. Toch besloot Nick de Kuyper te kiezen voor verlenging van zijn verblijf bij Eurotech Bevo Hc.