Nieuws

Bericht 451 t/m 460 van in totaal 607 berichten.

lees meer

Eurotech Bevo Hc kijkt tevreden terug op toernooi Neerpelt

19 augustus 2013

Als voorbereiding op de nieuwe eredivisiecompetitie stond voor de heren van Eurotech Bevo Hc een internationaal toernooi in het Belgische Neerpelt op het programma.

lees meer

WK-gangers sluiten aan bij voorbereiding Eurotech Bevo Hc

12 augustus 2013

De derde week van de voorbereiding op het nieuwe seizoen stond voor de heren van Eurotech Bevo Hc vooral in het teken van de trainingen. Onder leiding van trainer/coach Martin Vlijm werden de nodige trainingssessies afgewerkt.

lees meer

Eurotech Bevo Hc oefent met beperkte bezetting

05 augustus 2013

Twee weken zijn de heren van Eurotech Bevo Hc inmiddels bezig met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Althans een deel van de selectie die zaterdag 31 augustus aan de start zal verschijnen bij de openingswedstrijd van de nieuwe competitie tegen Swift Arnhem.

lees meer

Eurotech Bevo Hc maakt zich op voor oefenduels

29 juli 2013

Vroeger dan ooit tevoren zijn de herenhandballers van Eurotech Bevo Hc begonnen aan de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. Op maandag 22 juli stond al weer de eerste training op het programma.

lees meer

Oranje verrast handbalwereld

29 juli 2013

Jong Oranje heeft tijdens het WK in Bosnië Hercegovina voor een daverende verrassing gezorgd. Te midden van de beste handballanden van de wereld wist de ploeg van de bondscoaches Joop Fiege en Gino Smits beslag te leggen op een sensationele 5de plaats.

lees meer

WK U21: De 'Strijders' eindigen op een prachtige vijfde plaats!

27 juli 2013

Het afsluitende WK U21-duel om de vijfde en zesde plaats is geëindigd in een glansrijke (17-12) 30-26 overwinning voor Oranje.

lees meer

WK U21: Knappe overwinning Oranje tegen Egypte

26 juli 2013

Na een knotsgekke en grillige wedstrijd met een uitermate spannende slotfase, heeft Oranje U21 in Bosnië met (13-10) 28-27 van Egypte gewonnen. De succesvolle Hollandse ploeg mag daarom morgenavond tegen Brazilië bepalen wie er als vijfde of zesde eindigt op het WK.

lees meer

WK U21: Individuele kracht en klasse Zweden maken het verschil

24 juli 2013

Een verlies met (13-10) 25-30 tegen de sterke Zweden is geen schande. Sterke nog, Nederland heeft driekwart wedstrijd laten zien het hoge WK-niveau prima aan te kunnen.

lees meer

WK U21: Oranje knokt zich naar een historische zege

23 juli 2013

Bevo spelers Jeroen van den Beucken, Nick de Kuyper, Dario Polman en Bart Ravensbergen spelen op dit moment een fantastisch WK-toernooi met Jong Oranje in Bosnië. Een historish plek bij de laatste achte. Woensdag wacht Zweden op jacht naar een plek in de halve finales.

lees meer

Voor routine is gezorgd bij Eurotech Bevo Hc

04 juli 2013

Het nieuwe Bevo bulkt van jonge, hongerige talenten, die komende weken volop in actie zullen komen met de diverse Oranje-selecties. Inmiddels is echter ook duidelijk dat voor routine gezorgd is.