Nieuws

Bericht 451 t/m 460 van in totaal 600 berichten.

lees meer

WK U21: Individuele kracht en klasse Zweden maken het verschil

24 juli 2013

Een verlies met (13-10) 25-30 tegen de sterke Zweden is geen schande. Sterke nog, Nederland heeft driekwart wedstrijd laten zien het hoge WK-niveau prima aan te kunnen.

lees meer

WK U21: Oranje knokt zich naar een historische zege

23 juli 2013

Bevo spelers Jeroen van den Beucken, Nick de Kuyper, Dario Polman en Bart Ravensbergen spelen op dit moment een fantastisch WK-toernooi met Jong Oranje in Bosnië. Een historish plek bij de laatste achte. Woensdag wacht Zweden op jacht naar een plek in de halve finales.

lees meer

Voor routine is gezorgd bij Eurotech Bevo Hc

04 juli 2013

Het nieuwe Bevo bulkt van jonge, hongerige talenten, die komende weken volop in actie zullen komen met de diverse Oranje-selecties. Inmiddels is echter ook duidelijk dat voor routine gezorgd is.

lees meer

Nieuwe keeperstrainer voor Eurotech Bevo Hc

04 juli 2013

Jean Last is de nieuwe naam in de trainersstaf van Eurotech Bevo Hc voor het komende seizoen. De 53-jarige geboren Gelenaar is momenteel werkzaam bij de Handbalacademie.

lees meer

Veel Bevo-spelers geselecteerd voor Oranje

01 juli 2013

Verscheidene Bevo-spelers zijn geselecteerd voor de Oranje selecties U19 en U21. De Jong Oranje U21-ploeg speelt het WK-toernooi in Bosnië-Hercegovina. De beste Nederlandse handballers tot 19 jaar gaan deelnemen aan de European Open in Zweden.

lees meer

Sabbatical voor Marijn Sinkeldam

01 juli 2013

In januari was hij nog een belangrijke pion in het team van Jong Oranje U21 dat zich zo knap kwalificeerde voor het WK in Bosnië-Hercegovina. Onlangs sloeg echter het noodlot voor hem toe. Aan de vooravond van het WK-toernooi raakte Marijn Sinkeldam ernstig geblesseerd tijdens een training met de Oranje U21-selectie.

lees meer

Bram Knippenbergh blijft bij Eurotech Bevo Hc

21 juni 2013

Met de vakantieperiode in zicht wordt bij Eurotech Bevo Hc nog hard gewerkt om aan de gewenste selectie voor het nieuwe seizoen invulling te geven. Meervoudig jeugdinternational Bram Knippenbergh heeft zijn ja-woord gegeven.

lees meer

Eurotech Bevo Hc neemt afscheid van Rob Killaars

13 juni 2013

Eurotech Bevo Hc heeft na afloop van het oefenduel tegen RedRag/Tachos afscheid genomen van Rob Killaars.

lees meer

Wegen van Eurotech Bevo Hc en Niek Kuik scheiden

06 juni 2013

Vorig jaar begon de toen pas 20-jarige Niek Kuik aan een nieuw avontuur. Na 2 seizoenen E&O maakte hij de overstap naar Limburg, om daar bij Eurotech Bevo Hc als opbouwspeler aan de slag te gaan.

lees meer

Captain Pim Augustinus blijft bij Eurotech Bevo Hc

28 mei 2013

De heren van Eurotech Bevo Hc worden ook in het nieuwe seizoen aangevoerd door Pim Augustinus. De 24-jarige opbouwspeler stond nadrukkelijk in de belangstelling van andere clubs.