Nieuws

Bericht 441 t/m 450 van in totaal 600 berichten.

lees meer

Grootse teampresentatie Eurotech Bevo Hc

26 augustus 2013

De periode van voorbereiding op het nieuwe competitieseizoen is in de slotfase beland. Zowel voor de heren, als voor de dames van Eurotech Bevo Hc nadert de datum voor het eerste competitieduel.

lees meer

Eurotech Bevo Hc wint AmbiorixCup

26 augustus 2013

De heren van Eurotech Bevo Hc hebben op overtuigende wijze een plaats veroverd in de winnaarslijst van de AmbiorixCup.

lees meer

Geslaagde operatie voor Daan Versleeuwen

20 augustus 2013

Aan het einde van het afgelopen seizoen raakte hij geblesseerd aan zijn kruisbanden en moest daardoor het slot van de competitie missen. Vandaag stond de operatie voor Bevo-talent Daan Versleeuwen gepland.

lees meer

Eurotech Bevo Hc kijkt tevreden terug op toernooi Neerpelt

19 augustus 2013

Als voorbereiding op de nieuwe eredivisiecompetitie stond voor de heren van Eurotech Bevo Hc een internationaal toernooi in het Belgische Neerpelt op het programma.

lees meer

WK-gangers sluiten aan bij voorbereiding Eurotech Bevo Hc

12 augustus 2013

De derde week van de voorbereiding op het nieuwe seizoen stond voor de heren van Eurotech Bevo Hc vooral in het teken van de trainingen. Onder leiding van trainer/coach Martin Vlijm werden de nodige trainingssessies afgewerkt.

lees meer

Eurotech Bevo Hc oefent met beperkte bezetting

05 augustus 2013

Twee weken zijn de heren van Eurotech Bevo Hc inmiddels bezig met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Althans een deel van de selectie die zaterdag 31 augustus aan de start zal verschijnen bij de openingswedstrijd van de nieuwe competitie tegen Swift Arnhem.

lees meer

Eurotech Bevo Hc maakt zich op voor oefenduels

29 juli 2013

Vroeger dan ooit tevoren zijn de herenhandballers van Eurotech Bevo Hc begonnen aan de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. Op maandag 22 juli stond al weer de eerste training op het programma.

lees meer

Oranje verrast handbalwereld

29 juli 2013

Jong Oranje heeft tijdens het WK in Bosnië Hercegovina voor een daverende verrassing gezorgd. Te midden van de beste handballanden van de wereld wist de ploeg van de bondscoaches Joop Fiege en Gino Smits beslag te leggen op een sensationele 5de plaats.

lees meer

WK U21: De 'Strijders' eindigen op een prachtige vijfde plaats!

27 juli 2013

Het afsluitende WK U21-duel om de vijfde en zesde plaats is geëindigd in een glansrijke (17-12) 30-26 overwinning voor Oranje.

lees meer

WK U21: Knappe overwinning Oranje tegen Egypte

26 juli 2013

Na een knotsgekke en grillige wedstrijd met een uitermate spannende slotfase, heeft Oranje U21 in Bosnië met (13-10) 28-27 van Egypte gewonnen. De succesvolle Hollandse ploeg mag daarom morgenavond tegen Brazilië bepalen wie er als vijfde of zesde eindigt op het WK.